| andraasdfghjkl a întrebat:

Buna :* am fost la o aniversare si acolo m-am intalnit cu mai multi amici pe care i-am cunoscut in vara. Dupa ceva timp ne-am decis sa ne uitam cu totii la un film. Ne-am pus cu totii in pat si langa mine s-a pus un tip simpatic. In timpul filmului (aveam o patura p noi) el m-a luat de mana si a inceput sa-mi faca masaj cu degetele in palma. dupa a inceput sa-mi cuprinda picioarele cu ale lui. Asta a fost doar inceputul..deoarece dupa ceva timp mi-a pus mana pe genunchi si cu miscari suave si senzuale incepea sa tot avaneze cu mama mai sus de genunchi. L-am lasat deoarece era totul in limita bunului simt dupa parerea mea si dupa putea sa creada ca-s vreo panicata. Dupa asta.mi-a cuprins picioarele cu ambele maini (erau foarte mai sus de genunchi) facandu-mi masaj cu dejetele senzual. Dupa o ora de film el tot continua sa faca asta si chiar nu stiam cum sa reactionez. Dupa ce mi-am intins picioarele el s-a pus cu capul pe mine atingandu-mi mana cu tandrete. oare ma place sau vroia sa ma puna la incercare pentru a vedea ce fel de fata sunt? de ce a facut gesturile astea? multumesc!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate te place, nu se stie....sau poate chiar a vrut sa te incerce sa vada daca cedezi jocului lui

| anonimg a răspuns:

Vroia sa se culce cu tine. Tu nu trebuie sa lasi pe altcineva sa se atinga de tine decat pe acela care iti va fi sot. El a vazut ca nu ai zis nimic si pentru el asta inseamna o invitatie din partea ta la mai mult decat atat. Daca il vei lasa va fi vina ta. Iti vei linisti constiinta si iti vei alunga rusinea gandindu-te ca si celelalte fete fac la fel; dar daca vei face asa, asta nu inseamna ca vei fi mai putin vinovata inaintea lui Dumnezeu.
Cauta sa faci ce este bine si placut inaintea Lui, si vei avea astfel parte de fericire. Doar sotul tau are voie sa puna mana pe tine. Si dovedesti ca tii la el daca acum nu te lasi atinsa de altii. Pastreaza-te doar pentru el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica poate. Da tu cand iti dai seama ca unul vrea sex?

| whitesensation a răspuns:

Voia sa te seduca, nu sunt baieti care sa te puna la incercare doar asa ca sa vada ce fel de fata esti laughing