| aVicii a întrebat:

am gasit o fata frumoasa pe facebook, i-am dat 2 likuri un comm mi-a raspuns cu ":*" seara mi-am facut curaj si am intrebat-o ce face.mi-a raspuns dupa 15 min ca nu era pe pc..si mi-a raspuns "bine...big grin ---- tu :* " si i-am zis ca-s imi era cam somn
dupa aceea m-a intrebat daca ne cunoasteam si i-am raspuns ca nu..si dupa aceea am intrebat-o daca vrea sa ne cunoasteam...si
a citi mesajul dar nu mi-a raspuns nimic..azi i-am spus ca este draguta si mi-a raspuns cu "mersi. happy"

nu pot spune ca nu-s urat, multe fete mi-au spus ca-s dragut...
nu stiu ce sa fac...am incercat vara asta cu vreo 3-4 fete, nimic!
toate raspundeau in sec!

Funda mare!

6 răspunsuri:
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Sunt de părere că eşti puţin cam timid.
Dacă vrei să cunoşti o fată, trebuie să fii comunicativ, sociabil, prietenos, amabil şi drăguţ.
Nu aştepta să facă ea primul pas deoarece e posibil să nu îndrăznească.
Încearcă să te împrieteneşti cu ea încetul cu încetul iar apoi mai vedeţi ce faceţi.
Totuşi, cu fetele de pe Facebook nu cred că vei avea cine ştie ce succes.
Cel mai bine ar fi să-ţi faci o prietenă din oraşul tău, cu care să te poţi întâlni, să nu fie virtuală.

Pa-pa.

| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Tu esti cumva timid?hee hee

| simpluone a răspuns:

Pai pe face vrei tu sa agati? Uita-te si in jur poate fata de langa tine te place si ii e rusine sa-ti spuna! In primul rand facebook-ul este ca si intalnirea oarba...de multe ori ai surprize neplacute!
Dar daca ti-a raspuns asa cum spui tu inseamna ca ai o sansa... mica dar e! Make the move!

| Victoria275 a răspuns:

Ok. Avem de munca. Mai intai vreau sa iti pun intrebarea: tu te-ai uitat la toate fetele din jurul si orasul tau? Sunt atatea fete care probabil te plac iar tu iti pierzi vremea cu alea de pe facebook? Fundita?
Baga-ti mintile in cap si uita-te si la altele.

| YXMan a răspuns:

Mult curaj iti trebuie sa-i pui intrebarea:
"Ce faci?" rolling on the floor!

| thealex0650 a răspuns:

Salut am citit foarte atent intrebarea ta si am ajuns la concluzia ca daca vrei sa atragi o fata trebuie sa o faci sa se simta bine cand vorbesti cu ia fa-o sa rada spune-i lucruri frumosa ca de exemplu esti frumosa imi place cum te inbraci imi place parul tau sunt o mie de cuvinte frumosa care le poti zice la o fata principalu ai sa se apropi de ia spune ca ai dori sa o cunosti mai personal si sa vorbesti frumos cu ia sa o intrebi daca ai place sa se plimbe sau sa citeasca eu as gasi o mie de lucrui frumosa ati doresc baftawinking