| taylor1982 a întrebat:

Am iesit cu cea mai buna prietena sa mancam, iar iubita mea s-a suparat foarte tare, desi ea stia ca mai ies UNOERI, cu ea. I-am spus ca ies cu ea, si initial a fost totul okay, dar dupa a venit "prapadul'.i-am explicat ca eu cu Bff-ul meu nu am nici o treaba, si ea are prieten, deci e logic ca nu as face diverse chestii cu ea, dar nu, n-a inteles.
In ultima vreme s-a comportant foarte "rece" si era seaca. Sper sa ii treaca, voi ce parere aveti.? Suntem impreuna de aproximativ 2 saptamani, deci e la inceput totul.

Răspuns Câştigător
| Ramirez04 a răspuns:

Fara suparare dar iti recomand sa inchei relatia cu iubita ta tongue.Pentru ca crede-ma nu ai vrea sa fi cu o persoana care e geloasa pentru o astfel de tampenie plus ca cred ca ea incearca sa te desparata de bff-ul tau. Si iti mai zic ceva fetele fac pe neiteresatele ( seaca, rece cum ai zis) vor ca ele sa cazi la picioarele lor si sa faci tot ce vor ele tongue. Mai bine cauta o fata care sa te placa si sa te iubeasca care sa intelega unele chesti. Doar daca o fata iti spune te iubesc sunt doar cuvinte, iubirea trebuie dovedita nu prin vorbe ci prin fapte. Daca tot te-am ajutat imi poti da si fundita te rog frumos big grin

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ceva e putred in Danemarca. Intotdeauna cand cineva este asa gelos, desi nu are mai multe motive ca tine sa fie gelos, inseamna ca mai este ceva la mijloc. Fie e doar manipulare, fie e gelos/oasa din pricina ca nu poate fi chiar el/ea fidel/a si judeca lucrurile prin prisma lui/ei.

| Adry05 a răspuns:

E super imatura tipa asta si nu prea merita, zic eu. Daca de acum iti face asa, nu stiu ce sa zic peste ceva timp. Serios, e un copil mic si prostanac. Era asa greu sa-ti zica din prima ma deranjeaza? Sau macar sa-ti dea de inteles? Nu stiu, numa din ce mi-ai povestit nu vad niciun viitor in relatia voastra.

| Violleta2022 a răspuns:

Fereste-te de omul gelos!
Da-i pace, alta!

| OoBunnyoO a răspuns:

Faptul ca ti-a spus ca e ok sa iesi cu prietena ta si apoi s-a suparat, este o chestie stupia pe care o fac fetele in general. In mintea lor vor sa fie fete bune si sa lase sa faci alegerea ta si spera ca vei face alegerea corecta in functie de standardele lor pentru a le arata cat de mult le pretuiesti. Ele vor ca tu sa alegi ceva, dar vor sa alegi acelasi lucru pe care il vor ele fara sa iti spuna. Asa considera ele ca isi dau seama ca tii la ele. Foarte putibe uita ca barbatii sunt fiinte simple, in general, si ca nu vad intotdeauna ceea ce nu este clar sub nasul lor. Asta este una dintre marilr diferente dibtre barbati si femei. Femeile sunt prea complicate, barbatii prea simple minded.

Momentan este suparata pentru ca se asteapta sa realizezi ca ai facut o greseala si ca trebuia sa o alegi pe ea, in detrimentul prietenei tale cele mai bune. De asemenea, se asteapta sa ii ceri iertare in 1000 de moduri pana de gandeste ca te-ai cait destul.

Sfatul meu este sa te desparti de ea. Sunteti de doua saptamani impreuna. Nu este nici pe aproape in postura de a-ti cere sa nu mai iesi cu prietena ta cea mai buna.

Gaseste-ti o fata care stie sa comunice si are incredere in tine si nu sta sa iti aleaga prietenii la doua saptamani de relatie.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Eu îți voi enunta cum văd eu lucrurile și cum as proceda/reacționa eu.As rupe legătură cu ea nu înainte de a îi explica motivelece te-au determinat sa iei aceasta decizie. Intr-o relație sau casatorie partenerul nu este bunul celuilalt partener. A avea o relație amoroasa nu înseamnă a iti cumpăra o mașină pe numele tău. A iubi pe cineva cu adevărat nu înseamnă a limita și îngrădi pe altcineva.Reacția iubitei tale mai ales după doar 2 saptamani trage un semnal de alarma ca are o boala grea:gelozia. Ea are la baza lipsa încrederii în sine.Din gelozie deriva frustrările, complexele, ura disprețul care sunt extrem de pericuoase cu cât sunt alimentate.