Buna,
In primul rand ar trebui tu sa te gandesti foarte bine daca vrei sa faci asta sau nu. Daca esti confuz cel mai bine iti iei timpul tau de gandire, sa nu regreti dupa nici ca ai dat cu piciorul, dar nici daca ai incercat si nu a iesit.
In al doilea rand, eu, ca fata, as aprecia foarte mult daca mi-ai spune adevarul. Si o sa-ti explic si de ce, pentru ca mereu am mers pe "sentiment, vibe", nu mi-ar place sa ma iei nici pe ocolite, nici sa ma bagi in friendzone, nici sa ma ignori deodata. Daca nu simti, nu faci. Cred ca cel mai bine i-ai spune ce simti, chiar daca ai nevoie de timp de asteptare pentru a vedea daca poti merge mai departe sau nu, doare mai tare daca vorbesti cu ea apoi o ignori sau daca-i spui direct ca nu-mai ales ca tu nu esti sigur daca e da sau nu.
Nu te grabi, e absolut normal, e inceputul, e foarte bine ca nu te arunci cu capul inainte.
Succes!
Frate,daca asa simti tu,spune-i intr-un mod mai delicat "Pisii/Adee(sau cum ii zici tu) esti o fata foarte ok,tin mult la tine,dar as vrea sa fim doar prieteni,sper ca nu te deranjeaza asta " sau ii poti da friend zone ii zici sis,o alinti ca pe sora ta,sau poti fi indiferent, astea e cea mai buna dar necesita timp, iti zice ceva ii raspunzi cu "Daaa, ok, fain, misto" dar.nu continui convorbirea, bine, asta cand vorbiti pe.net
Sper ca te am ajutat si mult noroc cu acea fata!
Cauta sa fii sincer si deschis, spune-i exact ce simti si cat te poti implica.
Hei unei fete niciodata sa nu îi spui în fata exact ce simti faci cea mai mare greseala! Poti de exemplu sa ii spui in al mod,, ca vrei sa fii amicul ei si ca vrei sa ii fii aproape cand are nevoie "
Ai sa o dezamagesti total, daca nu vrei sa fii impreuna cu ea asta nu inseamna ca trebuie sa ocolesti persoana. Daca si cu tine ar face o persoana la fel? Nu e corect sa ii spui in fata ce ai pe inima.
Fii bun si curajos. Aratai pozitivul nu negativul tau pe care il vrei.
Fa din ce e urat frumos.
Curaj si fii prieten cu ea, amic.Nu iubit...
Succes!