| Badrock a întrebat:

Bună!
Am ieșit cu un tip în urma cu 8 luni, l-am cunoscut pe tinder.
Am ieșit de câteva ori, îmi părea atractiv, dar nu simțeam o conexiune între noi, nici măcar nu ne-am pupat.
N-am mai ieșit de atunci, dar de fiecare data când pun story pe ig se uita. Apropo detaliul cel mai important, ne-am dat reciproc unfollow.
Acum va întreb de ce face asta?
Fiindcă între noi nu a fost nimic, doar ieșeam și ne plimbam cu masina.
Apoi am pus eu un story cu panorama orașului noaptea și m-a întrebat,, unde e asta?", iar eu nu i-am răspuns.
Vrea sa îmi facă rau? Nu înțeleg.
Nici măcar nu ne avem la follow.

24 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Asta e societatea actuala in care oamenii se cunosc prin aplicatii nu la scoala, facultate, locul de munca, in autobuz, la biblioteca, la un spectacol sau oriunde in oras.
Cand suntem fata in fata ne-am obisnuit sa ne dam ignore unii la altii
Cand suntem iesiti chiar si cu amicii la o terasa, club etc ne-am obisnuit sa stam pe aplicatii si nu cu oamenii cu care am venit.
Societatea actuala este de rahat!
Oamenii cunosc talhari si pedofili sau obsedati pe tinder, Facebook si Instagram.
Halal oameni am devenit.
Domnisoara ai putea sa cunosti baieti de varsta ta in oras nu obsedati si distrusi pe net!

| Violleta2022 a răspuns:

De curiozitate si atat, odata ce nu este interesat de tine dar citeste probabil ce posteaza toata lumea.

| mihai69 a răspuns:

De ce nu-i dai block?
Probabil și tu ești la fel de curioasă să vezi ce mai face...

| Badrock explică (pentru mihai69):

Nici măcar nu postează nimic deci

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu cred ca vrea sa iti faca rau, ci nu stie cum sa te aiba acolo plan de rezerva, de aceea, cel mai probabil, a cautat sa intre din nou in vorba cu tine.Ba chiar e departe de a fi un obsedat sexual, cum spune domnu' de mai sus. laughing)

Mna, e clar ca niciunul dintre voi nu e interesat cu adevarat de celalalt, asadar ar fi mai intelept sa nu-ti mai consumi energia gandindu-te la el.

| Badrock explică (pentru dullcat):

Stiu dar e ciudat totuși 8 luni de zile sa imi caute numele pe ig sa vada ce fac? înțeleg ca e stalker dar nici chiar asa
I am dat hide la story acum, sper sa nu isi facă alt cont ca ar fi culmea?

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Badrock):

Pai aia nu știu dacă o să-și facă altul ca nu sunt spion sau la FBI sa știu ce face tot globul și cu cine o arde pe tinder acolo pe tinderuk vostru sunt fel și fel de oamenii cu fel și fel de intenți sexuale plini de drogați și drogate

| danimarinescu a răspuns (pentru Badrock):

Wow asta ar trebui condamnat pentru insistență. Te ai gândit vreo clipă că ți-o cam cauți cu "lanterna"

| Freya1 a răspuns:

Te place.
În primul rand cunoștințele astea de pe internet pot fi și dubioase, nu sti niciodata peste cine dai.Dar cel mai probabil lui i-ai plăcut, dar dacă tu nu ai dat nici un semn ca simt la fel s-a retras și el, dar in acelalalt timp fiind curios de ce faci sau sa te mai vadă.

| anonimg a răspuns:

Relații, întâlniri și cunoașteri fără vreun scop nu duc la nimic bun. Tinder ar trebui să fie o aplicație pentru animalele care trebuiesc duse la montă, și nu pentru oameni.

| Holiday a răspuns:

"...de fiecare data când pun story pe ig se uita."

"Vrea sa îmi facă rau?"

Nino, nino!

| Miruna333 a răspuns:

Exagerezi. De la ce sa iti faca raulaughing? Baietii mereu fac asta, si dupa ani de zile mai apar cu cate un masaj banal sau un like, nu o sa te rapeasca si nici stalker nu e. Si-a amintit de tine si s-a bagat in seama cu un mesaj, a incercat sa aiba un motiv pentru a iti da mesaj.
Clar comentariile lui Mustafaonur1997 sunt la misto, refuz sa cred ca asemenea specie exista.

| Holiday a răspuns (pentru Miruna333):

Nu sunt la misto. Ala chiar e dus cu capul.

| sammie a răspuns:

Dă-l naiba. Având în vedere că ți-a dat unfollow e clar că nici nu mai e interesat de tine. Deștept din partea ta pentru că nu i-ai raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei. Nu vreau să fiu dur, dar poate dacă nu v-ați mai conporta amândoi ca doi adolescenți nu v-ați afla în situația asta

Dacă nu face el primul pas pur și simplu fă-o tu

"Hei uite eu as vrea să vedem dacă există conexiune intre noi, te-am scos de la follow și am observat că ai făcut-o și tu, dar totuși m-ai întrebat despre story. Sunt confuză și aș vrea să vorbim despre asta să vedem amândoi cum stau lucrurile. Ce spui?"

Mesajul meu e doar un exemplu, nu e pus drept copy psste, dar rămâne la aprecierea ta

Băiatul face fix ceea ce faci și tu în opinia mea, amândurora vă e teamă să nu fiți penibili sau refuzați, lucru care e în natura umană și e firesc, dar lucrurile acestea există tocmai pentru a le depăși și a evolua

Mult succes draga mea

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ai grija te urmărește și în cazul situație tale nu este normal deloc ia-ți un un spray la tine ceva de apărare este clar ca are intenți murdare si bolnave nu-i răspunde ce faci ce mănânci pe unde umbli și unde ai făcut poza nu-l cunoști cu Adevărată cine este și intențile lui pot fi foarte murdare ai mare grija și ia-ți un spray la tine ceva de apărare și dacă vezi te abuzează și forțează într-un fel nu ezita sa suni la poliție oamenii de pe tinder nu sunt oamenii de ieșit sau de cunoscut acolo sunt oamenii cu alte intenți iar tu ar trebuie să-le ști cel mai bine căci tu folosești acea aplicație de întâlniri corect? Ai mare grija este lumea plina de bolnavi obsedați sexual și cu intenți murdate nu-i spune unde ai făcut poza aia nu este soțul tău și nici altceva fi conștientă și rațională și ia-ți nepărat un spray cu tine

| Badrock explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Mulțumesc, mi se părea ciudat
Nu am mai ieșit cu persoane de pe tinder de atunci
M-am uitat și acum în conversația cu el, abia de am schimbat 2-3 vorbe
Îmi zicea el la ce ora sa iesim
Am ieșit maxim de 4 ori și de atunci n am mai vorbit
Totuși nici măcar nu ma are la follow si mereu când pun story se uita
Asta înseamnă că îmi cauta numele, e interesant sa vadă ce fac
În prima luna ma gândeam ca poate ii pare rău că n-am mai ieșit, dar abia acum realizez ca ceva e ciudat. După atâta timp încă sa fie curios de viata mea

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru Badrock):

Au fost doar niște ieșiri el nu are niciun drept săte întrebe nimic personal despre viața ta fără voia ta înțelegi copilă? băgați mințile în cap și nu te lua după vrăjeală lui și minciunile lui șterge aplicația urgent nu ști ce maniac bolnav este și ce intenți murdare are cu tine ia-ți un spray urgent și unul bun să-l nenorocească pe viață pe nenorcitul ăla nu-i spune ce mănânci ce faci unde ai făcut poze este viața ta priviată el nu este soțul tău sa știe despre viata ta privată tot ce faci băgați mințile în cap și fi conștientă ca lumea este plina de violatorii obsedați sexual cu intenți bolnave

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Adună probe fa screenshot la conversația dacă te forțează cu ieși în oraș sau alte intenți și șantaje murdar îți dai seama la ce ma refer? Ia-ți un spray ceva la tine și șterge aplicația câți va aduce belele mari și probleme mari acolo sunt mulți oamenii cu altfel de caracter alt fel de oamenii și intenți câte se poate de calare dacă vrei sa ai și o viață minunată șterge și tiktokul

| Lrs2015 a răspuns:

Poate se uita doar din plictiseala

| Ararat a răspuns:

Nu inteleg problema.

| Michele7 a răspuns:

Tinder nu este cea mai bună opțiune de obicei. laughing

| ArpasanuAndrei a răspuns:

Si a dat seama ca ești fripturista... simplulaughing))

| Badrock explică (pentru ArpasanuAndrei):

Cu cine ai facut romana?