At trebui sa te calmezi si sa-i dai timp.Nu o sufoca si mai ai rabdare sa vezi cum decurge situatia.
Da, ea e foarte obosita ziele astea si eu tot am tinut o cu dulcegarii, desi am ascultat o mereu si am fost sincer cu ea. Ma gandesc sa nu ii scriu azi sa o las sa se odihneasca si in weekend sa o intreb cum e. Eu nu sunt disperat, doar ca e prima data cand am de a face cu o fata, deci nu am experineta, de aceea ma port asa.
Ce faci şi până acum. vorbeşti cu ea. cunoaşte bine fata întâi să iei o decizie. Şi nu lua o decizie numai benefică ţie. dacă chiar îţi pasă de ea. o decizie care să fie bine pentru amândoi. şi e bine că acceptă să îşi petreacă timpul cu tine înseamnă că şi ea are nişte sentimente pentru tine poate de prietenie sau poate chiar în curs de formare ca să te placă. Nu e bine să o laşi. adică se mai întâmplă să o superi. dar atunci luptă să o împaci.
Salutare!
Practic, ti-ai raspuns singur la intrebari prin intrebarea ta.
Ia-o mai usor, femeile au nevoie de spatiu sa ''respire''. Mare majoritate nu accepta presiuni si insistente. Fii tactic. Asteapta momentul perfect pentru o iesire, pentru a-i da flori, bomboane etc. Surprinde-o cand se asteapta mai putin. Asa ii vei trezi sentimente si cu siguranta veti fi si mai apropiati.
Vorbeste mai putin, asculta mai mult. Femeile au nevoie sa fie ascultate si INTELESE! Nu doar sa o asculti cu urechile. Fii pe aceeasi lungime de unda cu ea, preocupa-te pentru preocuparile ei dar incearca sa nu fie de fatada. Fa-o din placere.
Nu incerca sa o imbarligi cu vorbe dulci si mizerii de genul ca o sa o pierzi. Femeile apreciaza mult barbatii sinceri, naturali si loiali.
Deci, ce o sa faci?
Cu stima, un alt barbat.
Salut, incep sa iti spun ca certurile intr-o relatie (orice fel de relatie) pot fi constructive, adica inveti ceva din ele. Eu dau 2 sfaturi cele mai pretioase : 1. fii tu insuti si fii sincer, daca vrei sa pari altfel, cand te va descopri cu adevarat va fi dezamagita, pentru ca s-a indragostit de cineva care nu exista. 2.relatiile si discutiile se tin "live" fata-n fata, ca sa iti poti da seama mai bine ce simte persoana din fata, si exact cum este. Eu cred ca daca aveti timp sa vb pe fb, atunci aveti timp si de o plimbare sau o intalnire. Asa ca e timpul sa o inviti in oras, sa stii ca fetele apreciaza barbatii, nu baietii, asa ca... curaj si mult succes.
In general fetele se indragostesc de cel mai bun prieten. Insa o sa ai nevoie de multa rabdare. Si fii sincer cu ea. Cel mai bine e sa ii spui. Uneori cea mai buna cale e sa iti arati partea sensibila! Bafta!
Salut,dupa mine ai procedat bine si daca este o fata cum trebuie acuma ar trebui sa se gandeasca la tine si cred ca si.a dat seama ca o placi/iubesti.Asa ca esti pe drumul cel bun pe mai departe ar trebui sa iti faci timp pentru ea /voi, sa iesit la o cafea sau la ceva de genul asta, dupa care vezi cum se comporta si iti pot ura *Relatie frumoasa *. Unele fete au o placere de a le lua baietii tari, din prima
Ia.o mai usor iar daca te place va iesii asta din comportamentul ei fata de tine