| AdrianAdy95 a întrebat:

Am inceput sa vorbesc cu o fata, e foarte draguta, frumusica de care imi place, urmeaza sa ne vedem maine si as vrea sa ii fac o mica surpriza sa ii iau un inel, ce parere aveti?

14 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Vai de mine! Inel? Ala se da mult mai tarziu si cand relatia e serioasa si semnifica logodna. Mai bine da-i un buchet de flori mai speciale.
Cu inelul o sa-i faci o MARE,nu mica, surpriza si s-ar putea s-o sperii.O sa creada ca vrei s-o ceri de nevasta!
Tu n-ai vazut in filme care este rostul daruirii unui inel? Daca tot vrei sa-i dai o bijuterie, sunt atatea altele (lantic, bratara, etc).

| whatevernvm a răspuns:

Îi de prost gust să-i iei inel acum. Ăla are și el o semnificație

| darrio2007 a răspuns:

Deja o ceri in casatorie? Bravo, mă! Nu stai degeaba.Te misti repede.

| Broadband a răspuns:

Asa repede? happy

| Doub a răspuns:

Cumpără-i o pungă de jeleuri, lasă prostiile.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Doub):

Give this women a prize laughing Tu asta iti doresti sa primesti pisi? Jeleuri? Eu voiam sa iti iau o rata de cauciuc, dar na, treaba ta.

| Doub a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Poate rămâi fără ea, pisi. laughing

| Doarunaltutilizator a răspuns:

E o idee excelenta.

| Staind a răspuns:

Inel gastric?

| SebylVane1890 a răspuns:

Da-i inel si nu te mai vezi cu ea toata viata.Ia-i o floare daca vrei sa ii iei ceva, dar nu trandafiri rosii incalaughing
Lasa inelul, abia ai vorbit cu ea si va veti vedea prima oara.Ce ai cu ea de vrei sa faca atac de cord din prima?

| adeadeliina a răspuns:

E un gest foarte frumos, dar eu zic sa nu fortezi lucrurile, daca doar ai inceput sa vorbesti cu ea si maine e prima voastra intalnire. Nu ai cum sa o cunosti atat de bine incat sa stii ca iti va placea ca si caracter, sau poate nu vrea sa fie cu tine, si astfel o vei intimida, si o vei face sa se simta prost. De aceea cred ca nu e bine sa incepi cu asta de la prima intalnire, intai sa va cunoasteti voi bine, doar nu o intrebi daca vrea sa fie cu tine asa din prima. Oricum, trebuie doar sa te faci placut prin prezenta ta, sa fii vorbaret si sa ai simtul umorului, ca asta le place majoritatea fetelor. Si daca tu crezi ca o sa mearga, apoi ii cumperi inelul. Oricum, sper sa fie bine. happy Toate cele bune!

| DeeaDede1010 a răspuns:

Ar fi foarte frumos un inel din aur cu o inimioara. Sigur i-ar placea. Daca nu, poti sa-i cumperi un set format din : bratara, cercei, lantisor si inel...si
. Succes la intalnire.

| Staind a răspuns (pentru DeeaDede1010):

Tinicheaua nu e buna?

| ghita1996 a răspuns:

Nu frate ea un trandafir rosu lung (clasik) si plus la asta e romanti, nu baga bani in relatia care pinacind nici nu o ai, daca nu se va primi vei regreta, asa cred eu poate ca prea mam dezamagit in femei dar asa cred