anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, am întâmpinat un moment de cumpănă.
M-am îndrăgostit, nu am vrut să se ajungă aici, dar știți cum se spune,, inimii nu-i poți dicta", si uită-mă în postura de a fi îndrăgostită de un bărbat mai mare cu 9 ani, fiul unor prieteni de familie.
Eu am 20 de ani, iar el 29. Familia mea nu va accepta această relație, chiar dacă il cunosc de ani buni si au o părere bună despre el.
Când sunt cu el nu simt asta fiind un impediment, ambii avem aceleași principii și idei despre viața, el este o fire mai copilăroasă cu un simt al umorului dezvoltat, dar are o gândire matură, este un om de la care am multe de învățat, îmi este alături de ani buni, fiindu-mi un sprijin real. Oamenii judecă, stiu că ar trebuie să fac ce simt, dar nu stiu dacă acestă diferența va fi un impediment pe viitor.

9 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Noua ani diferenta e un nimic.
Il iubesti,te iubeste,e viata voastra, cautati impreuna sa-i faceti fata.
Parintilor ajunge sa le spui ca esti fericita langa el, daca te iubesc asta vor si ei, sa fii fericita.
Cat despre cei noua ani diferenta banuiesc ca glumesti, in ziua de azi vedem cele mai nepotrivite diferente defiland pe strada si deja ne-am pierdut interesul!
Concluzia ar fi ca ai sansa sa fii intr-adevar fericita si cauti acul in carul cu fan....atunci cand iubirea isi face loc intre doi oameni, inima hotaraste si nimic altceva!
Sa ai incredere in ea si in viitorul vostru!
Si s-o asculti!♥

| RAY a răspuns:

Trăiești într o tara de ipocriți, falși creștini doar cu numele,în România pentru ce nu ești judecat? Pentru absolut orice,romanul știe doar sa critice,bârfească, sa judece, sa fie invidios, aroganți și știu totul, asa ca nu te lua după lume ca e rea, va doresc mult succes

Răspuns utilizator avertizat
| Nirvanaaa a răspuns:

Oamenii vor vorbi despre orice mereu, in loc sa își vadă de viața lor. Fa ce te face fericita. O sa rămâi mereu cu regretul ca nu ai incercat.

| AliGab a răspuns:

9 ani? Am prieteni intre care este diferenta de 10 ani si sunt fericiti, si au 3 copii...deci se poate. Daca va iubiti este excelent, fa ce spune inima.
Conteaza si parerea parintilor, dar nu atat de mult incat sa te determine sa fi nefericita.

| Marius22222222222 a răspuns:

Între mine și iubita mea e o diferență de 10 ani.si? ne iubim ne înțelegem și suntem foarte hotărâți să ne intemeiem o familie

| Mopmop a răspuns:

Daca iti faci viata in functie de ce spun altii te rog nu mai pune intrebari de genul asta!
Orice raspuns ti-am da este inutil!
Pana la urma conteaza doar parerea voastra in relatie.
Nu iti mai pune atatea intrebari ca timpul trece si vei regreta! Incearca sa fii fericita, restul sunt povesti!

| Aditu94 a răspuns:

Sunt de conceptie ca daca nu risti nu vei castiga nimic. Cel mai bine este sa incerci si sa vezi ce si cum, poti incepe cu amundoi, cu parintii, cu mama ta sa vorbesti despre chestia asta si sa ii ceri o parere si cu el..Nu ai de unde sa stii ce va fi in viitor, viitorul ti-l faci pe baza actiunilor din prezent. Diferenta de varsta e de 9 ani,nu vad a fii o problema,mai ales daca sunteti pe aceeasi frecventa,aceeasi unda,e tot ce conteaza acest lucru,dar cu timpul diferenta de varsta se va observa in timp si o sa apara certuri.el imbatraneste si devine un batran impotent, tu devii mai frumoasa, vor aparea disputele, certurile, geloziile, va trai cu ideea ca ai pe altcineva, ca se vor da barbatii la tine..ca il vei lasa si lista poate continua.dar crede-ma ca cel mai bine si cel mai bine este sa ai un barbat de aceeasi varsta cu tine s-au cu o diferenta de cel mult 2 ani, in timp o sa vezi acest lucru.Succes.

| Daz01 a răspuns:

Voi trebuie să fici fericiți și împăcați. Succes.