| Stefania a întrebat:

Am la mine pe strada doua fete sunt surori si se dau mare.Au tot ce-si doresc si nu au rezultate bune la scoalasi mereu au fost si sunt invidioase pe mine.Nu stiu ce rost are sa fii invidioasa pe cineva! Mereu incearca sa puna pe celelelate fete si pe ceilalti baieti de pe strada impotriva mea. Le place sa fie in centrul atentiei, dar nu stiu de ce se dau si mare cea mica are 9 ani, iar cea mare 11 ani.Nu vreau sa judec, dar si mamele lor asa este.Defapt sunt urata au silueta dezgustatoare, au un suflet nedespus de rau.Mereu ma injura si ma injura si de m-am si acest lucru ma doare cel mai mult. O face pe mama in toate felurile, dar doar cea mica de 9 ani pentru ca cea mare de 11 ani ii spune ce sa zica si ce sa faca si aia mica face ce zice aceea mare.Intr-o zi a venit la mine si m-au injurat, m-au facut in toate felurile, mereu imi zic ca "DOAR TE-AM FOLOSIT" etc...si in aceea zi nu stiu ce m-a apucat eu de obicei nu sunt asa, dar am avut nervi si i-am dat o palma la cea mica. Apoi a venit la mine cu tatal ei si inca a si bagat minciuni si eu le-am zis mars afara! Si de atuncia nu mai comuni si nici nu ma intalnesc cu ele. Dar cea mai mare problema este ca v-or si ele la petrecerea la cre merg si eu.Si o sa ma faca de ras. Ce sa le fac sa nu ma faca de ras? Si cum s ale intorc cuvintele? Cum sa ma comport? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| candycarrie a răspuns:

Nu le intoarce cuvintele, nu le zice nimic, cand incep sa te injure prefa'te ca nu le vezi si spune'le chestii de genul "ok fetelorbig grin" astea sunt copilarii, stiu ca tu suferi pentru chestia asta, dar asa sunt copiii, sunt rai, si te fac sa suferi, nu ii lua in seama, tu esti frumoasa si desteapta, pe ele lasa'le sa creada ce vor.sa nu le intorci cuvintele nicicum, nu injura si tu, se vor plictisi pana la urma:*

9 răspunsuri:
| Pure.Sunshine a răspuns:

Ele au observat faptul ca iti este teama de ele si profita la maxim! Cel mai bine este sa le dovedesti ca nu iti pasa de ceea ce cred despre tine. Pune-le pa punct! Nu prin alta palma, ci printr-o replica buna care sa valoreze cat 20 pumni(nu injuraturi). Trebuie sa aiba si ele o slabiciune. Daca le cunosti de mai mult timp ar trebui sa-ti fi dat seama care este aceastawinking

| Noname_6326 a răspuns:

In primul rand tu nu le da atentie...si la petrecerea aceasta si in general sa fi tu insuti.lasa-le in pace, chiar incearca sa te intelegi bine cu ele, sa te duci la ele sa le bagi in seama si sa fi de acord cu tot ce fac ele.in caz ca ele mai spun minciuni despre tine, comenteaza sau ceva tu le raspunzi cu aceeasi moneda spunand la randul tau despre ele, pentru ca ele nu au dovezi in ceea ce priveste minciunile lor si le inchizi gura spunandu-le ca poti face si tu la fel.nu trebuie sa taci cand ele zic ceva ca asa le-ai da de crezut tuturor ca este adevarat.comenteaza,apara-te si inchide-le gurawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Situatia e complicata mai bine nu mergi la petrecere

| Alexandraaa_8011 a răspuns:

Nu le baga in seama, incearca sa le eviti, adica ele zic niste aberatii incearca nu se le bagi in seama. daca se iau de tine, nu le-o intoarce, nu fi la fel ca ele... o sa vada ca nu au cu cine.si o sa se lase in cele din urma.trebuie doar sa arati ca uh esti mai desteapta ca ele si ca nu bagi in seama orice tampenie. sper ca am ajutathappy

mira
| mira a răspuns:

Nu le da atentie.Sunt niste copii.

| Stefania explică:

@Florin Iceman adica din cauza lor sa ratez sansa asta ...adica sa renunt din caua lor la petrecere?laughing. Nici gandhee hee

| shadovv a răspuns:

Ai pumni? folosestei!
dar nu uita ca mintea conduce pumnul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Batele smutucestele mai ales pe aia mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunele ca sunt tampite