Aaa pai de revelion era beat omu si te-a fluierat pentru ca voia sa te traga si el o data Daca vrei sa intri in vorba cu el, da-i cu tupeu da-l dracu doar nu o fi el Gerard Butlerbafta
Daca e cu 3-4 ani mai mare ca tine e bine...dar asa se intampla si cu mine cu un baiat...de multe ori mi-e rusine sa-i vorbesc, dar imi spun in gand:,, E doar un baiat, ce-mi poate face?'' si de fiecare data cand il vad incerc sa-l ignor pentru a vedea daca intra el in discutie, daca nu il salut si plec. De aceea te sfatuiesc sa incerci sa ma asculti pentru ca eu cred ca ma apropii de acel baiat. Bafta!
Incearca sa te imprietenesti cu el p facebook acolo e mult mai simplu sa vorbiti! bafta :*
Buna,parerea mea este ca ar trebui sa fii directa.Baietilor mai mari nu le plac fetele rusinoase care sa se comorte ca un copil.Fii directa, spune-i ca-l placi si o sa iasa bine.o sa stie ce sentimente porti pentru el.cine stie. poate si lui ii place de tine
Pai daca esti rusinoasa incearca sa faci rost de id-ul lui, si poate iti e mai usor sa vorbesti acolo cu el. Dar daca el are o atractie fata de tine va trebui totusi sa vorbesti cu "face to face" fara nicio rusine pentru ca nu ai de ce. Sa stii ca si mie mi s-a intamplat sa imi placa de un baiat dar eu sunt asa mai tupeista si am vorbit cu el si pe messenger si in realitate. Ideea e ca ar trebui sa faci un pas daca iti place cu adevarat de el, cum ti-am zis de preferabil ar fi sa ii ceri id-ul si vorbesti cu el acolo. In legatura cu varsta ca el e mai mare ca tine cu 3-4 ani, IN DRAGOSTE NU CONTEAZA VARSTA, asa ca nu iti mai fa probleme pentru ca n-ai de ce. Si sper sa nu-i fie rusine sa se afiseze cu tine in public pentru ca asta ar inseamna ca nu te iubeste. Dar iubirea se face cu timpul, deci merita sa incerci. Mult succes! :*
anonim_4396 întreabă: