Simplu, ia-le pe cele doua si mergeti undeva, gandeste-te la un loc mai fain sau pur si simplu mergeti sa va plimbati toti trei. Ai grija sa nu le duci unde sunt mamici si copii ca imediat li-se aprinde beculetul. Undeva unde sa fiti doar voi trei si daca tii la fata aia vorbeste cu ea si spune-i ca se poate baza pe tine si ca o vei ajuta si cu sora mai mica si cu ce probleme o-sa mai aiba. (daca te simti in stare)
Daca esti las, fugi cat vezi cu ochii! Dar cred ca asta e cea mai buna oportunitate sa-i arati fetei cat de mult iti pasa si cat de mult o iubesti
Daca o-sa iti iasa miscarea pe care ti-am spus-o mai sus, prevad o relatie de durata si una foarte stransa
Are 14 ani, trebuie sa se gandeasca ca va merge la liceu, si la alte probleme. Acum ca mama lor are grija de ingeri, cum ai zis, trebuie sa aiba ea grija de sora ei mai mica, sa aiba de mancare, sa aiba haine curate. Nu cred ca tatal lor se poate ocupa de toate acestea.
Incearca sa o abati catre problemele mai lumesti, ca acestea. Cum se zice, viata merge inainte.
Fii alaturi de ea si ajut-o la treburile gospodaresti, la lectii sau la orice ar mai avea nevoie.
Ar trebui sa-i atragi atentia spre subiecte care o intereseaza. daca e prietena ta stii ce-i place mai mult si in timp va fi interesata si de altele in afara de drama prin care a trecut.
Bună. Îmi pare rău pentru prietena ta. E trist să-ți moară mama. Vorbește de mama ei pentru că a iubit-o și o iubește. Tu încearcă să o bine-dispui. Spune-i glume, ieșiți în parc, plimbați-vă, fă-o să râdă și să iese din depresie.Nu o lăsa la greu acum. Fi o bună prietenă pentru ea.
Pai, tu nu iti dai seama cat de tragic este sa patesti asa ceva, dar ea nu poate uita, toate acele momente cu mama ei si toate astea... las-o sa se adune si sa poata sa treaca peste aceasta pierdere.
Tu ce ai face in locul ei? Ai rade, te-ai duce in baruri, si restul?
Este o fata de 14 ani, nu un adult de 20 intelegi?
Multa bafta!
E o suferinta carr cu greu poate fi alinata, si sa stii ca tu nu o poti ajuta cu multe lucruri, nu ai cum sa o faci sa uite, macar pentru moment, pentru ca acest lucru te marcheaza pe viata.Incearca atunci cand esti langa ea sa nu vorbesti despre mama ta sau a altei persoane, incearca sa ii prezinti si alte cazuri, cum ar fi persoane cunoscute sau celebre care si.au pierdut mama dar care au trecut peste asta si care si.au facut mamele mandre chiar daca ele nu mai sunt...incearca sa ii explici ca are o sora mai mica care are o atat dr mare nevoie de afectiune de la o mama care nu m.ai este, dar o are pe sora ei...dar totusi e greu. oricat i.ai explica tot trista va fi.
Salut! Ea nu poate uita moartea mamei ei, si gândește-te ca daca ai fi in locul ei ai deveni retrasă in suflet.Nu o poți scoate nicăieri pentru ca durerea e prea mare ca sa poată fi alinata intr-un fel.
Pe timp o sa uite, dar încearcă sa intelegi ca doar unor persoane se poate plânge, sa spună ce are pe suflet.Acult-o de fiecare data cand iti vorbește si incurajeaz-o!
SUCCES!
Nu ai cum, mama e mama, daca intelegi ce vreau sa spun.
Tot ceea ce poti face este sa o asculti pe prietena ta cand vorbeste pentru ca are nevoie de mult sprijin si sa-i spui cate o vorba buna.
Cu timpul o sa treaca, chiar daca nu de tot...
Chiar daca nu o cunosc, imi pare rau pentru soarta ei
In primul rand imi pare rau Dumnezeu s`o ierte...cu timpul nu o sa mai vorbeasca despre asta..gandestete la alte subiecte pe care le-ai putea discuta cu ea sau cum a zis @pelivanvasil du`o undeva Bafta! :*