| stephanixx a întrebat:

am mereu stare proasta si ma cert zilnic cu mama si chestii, plang sunt mereu bosumflata si trista nimic nu ma imi poate inveseli asa tare sa uit unele amintiri
pls ce pot face ca simt ca o sa o iau razna (dau funda ) :* ceva sa-mi aduca zambetul pe buze orice...

Răspuns Câştigător
| ostea a răspuns:

Buna,
Nu trebuie sa o invinovatesti pe mama ta de starea pe care o ai.Incearca sa fii responsabila de viata ta,de ceea ce faci/gandesti.
Incearca sa o intelegi si pe mama ta, ea ti-a dat viata si este alaturi de tine, t iubeste chiar daca nu stie cum sa iti arate asta fiind prinsa in grijile si problemele de zi cu zi.
Nu astepta sa vina zambetul la tine, daca vrei sa fii fericita ce te retine sa nu fii fericita?
Atata timp cat iti DORESTI si CREZI in ceea ce iti doresti imposibil sa nu ti se indeplineasca.
Si nu uita ca fericirea si zambetul vin din lucruri atat de simple care sunt in jurul tau si chiar in interiorul tau.
Asculta-te pe tine insuti si ai sa obtii informatii despre tine si cum sa fii fericita.
happy
Daca vrei sa vorbim, lasa-mi mesaj.
Numai bine.

11 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

SE numeste astenie de primavara.Fă ti prieten daca nu ai!

| William a răspuns:

Pot sa te ajut, dar intai zi-mi daca vrei ceva care sa te faca sa zambesti sau ceva care sa te ajute sa iti rezolvi problemele.

| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Prin asta trec și eu în fiecare zi, nu există pentru mine nici un medicament sad.
O zi bună!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau niste glume poate te inveselesti, mai bine un site:http://www.umor.ro/umor.php?category=2&x=Haz+de+necaz (am luat la nimealan pagina, dar in partea stanga mai ai... )! Si stii ceva? Uita-te n tavan putin! Este ceva acolo! Pacaleala!(ai zambit?)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mama ta trebuie să fie cea mai bună prietenă a ta, nu o înlătura din viaţa ta!
Caută să te amuzi cu bancuri.
Te pup!

| Ingerulrebei a răspuns:

Cauta pe youtube : Videoclipuri amuzante.

| GabiArian22 a răspuns:

Lucrul asta depinde doar de tine.Depinde de problemele si de amintirile acelea neplacute pe care le ai.Problemele cu maicata, incearca sa discuti cu ea sa ajungeti la o intelegere si sa faceti in asa fel incat sa nu va mai certati.Mai este si varianta sa incerci sa iti faci cati mai multi prieteni sa iesi in oras cu ei sa te distrezi.Nu vei putea uita de acele amintiri neplacute ale tale intr-o zi sau doua dar usor usor cu timpul nici nu o sa te mai gandesti la chestia asta si o sa iti dai seama ca totul a trecut de la sine
Poarta-te normal incearca sa iti controlezi furia/nervii/plansul/supararea iesi afara cu prieteni, descarca-te unei persoane de incredere si care poate sa iti dea sfaturi bune si ai sa vezi ca o sa treci si peste momentele astea grele din viata ta.Ai grija de tine, multa bafta:*

| kiduţa18 a răspuns:

Încearcă pentru început să nu te cerţi cu mama ta. Pe urmă începi şi ieşi afară cu prietenii, fă-ţi prieteni noi, iubit sau cunoaşte oameni. Încearcă să găseşti pe cineva cu care să vorbeşti şi să te descarci. Nu merită să fi supărată, e o pasă proastă. Va trece, vei vedea!

Răspuns utilizator avertizat
| TravisForest a răspuns:

Buna! Fiecare om trece prin ce treci tu, ori la anii tai ori mai tarziu, dar toti trec prin asta. Ai o perioada proasta acum, iesi pe afara, plimba-te prin parc, asculta muzica, uita-te la un film frumos cu mama ta sau cu vreo prietena. Intr-o scurta perioada iti va trece starea asta nasoala. Vei fi din nou fericita si cu chef de viata! Va fi soare si pe strada ta daca tu gandesti pozitiv!

| stephanixx explică:

Mersii tuturor happy