| iubeschusky a întrebat:

am mult de povestit. daca vreti sa imi dati un sfat aveti rabdare si cititi asta : sunt cu un.baiat de un an si 9 luni.ca in orice relatiee exista si mici certuri si momente de tandrete. insa nu asta e problema. Ci ca este prrea aiurit cateodata. vorbesc cu el iar el e cu capul in alta parte. ii explic unde greseste si sare la mine cu replici de genul lasa.ma ma. hai gata. etc. cand vreau sa vb ceva serios la fel el nu are idei. eu trebuiee sa organizez totul.cand e la munca ii lasa pe toti sa se.comporte cum vor ei iar miee imi zice tot insa el nu reactioneaza in.fata lor. E genul de persoana care taace si nu vrea sa. Se certe cu nimeni. uneori e prea amabil cu toataa lumea si nu e binee.pt ca daca e prea amabil e luat de fraier.si incerc sa ii explic toate astea dar el tot asa e. la fell si mamaa lui se comporta ciudat cu el. baa zice caa il ajutaa si ii da bani pt a.l ajuta cu ceva si pe urma i cere inapoi in conditiilee in caare ea il ajutaa financiar in toaate punctelee de vedere pe celalalt frate al lui. Sunt multe de poveestit.caa sa fac un rezumaat. problema e ca nu reactioneaza cand cineva il iaa peste picior sau candd il deranjeaza cineva..prefera sa imi. zicaa mie si.eu ma. enervez pe eel pt caa nu ia atitudine.in conditiile in care amandoi vrem ca relatia noastra sa progreseze si sa fie pe viata cum ne vom descurcaa dacaa el e asa iar eu suntt mai tupeista si trebuie sa il imping de laa spate? tin sa mentionez ca are 26 de ani iar eu 20 si nu locuim impreuna

Răspuns Câştigător
| Seven07 a răspuns:

Exista oameni care pur si simplu refuza sa raspunda oamenilor cu aceeasi moneda. Poate el iti spune tie pentru ca are incredere in tine, e normal sa fie frustrat, poate ca el se simte bun de nimic din cauza tuturor astora adunate. Eu cred ca, daca il iubesti o sa incerci sa il sustii moral intr-un mod inuman. O persoana poate face imposibilul pentru persoana iubita. Nu trebuie sa il impingi de la spate, el e deja presat, trebuie doar sa incerci sa intelegi ceea ce este el. Nu toti oamenii raspund violent sau cu aceeasi moneda, unii se inchid in ei.Te-ai gandit ca poate din cauza faptului ca are incredere in tine iti spune tie? Sunt faze si faze, ideea e urmatoarea : Daca iubesti nu cumva sa renunti, ce-i al tau va fi al tau asta nu cumva sa uiti! Numai bine

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E amabil cu toata lumea si cu tine se comporta grobian! Nu-ti dai seama ca este idiot? Eu zic sa-l lasi. Si mai pune mana pe romana ca scrii execrabil!

| RAY a răspuns:

El e genul baiatul cuminte care se intelege cu toata lumea si face pe placul tuturor, cauta alt barbat si gata

| Mayhem666 a răspuns:

Daca voi va iubiti, restul lumii nu conteaza, poate asa vrea el sa fie, tu daca il iubesti, il accepti asa cum e. Sper sa va rezolvati problema. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E are un iq sub medie.

Cica: lasa-ma ma laughing

Si esti iubita lui de 2 ani.

Inca nu stie sa iti zica psisicuto, draga mea, iubito...macar atat.

Despartete de el ca e un luzzer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e foarte inteligent, de aici pleaca tot.

| yAdrian a răspuns:

Stii, dragostea e ca o beşină: daca o fortezi, e cel mai probabil sa iasa un căcat.
Te las pe tine sa tragi concluziile. Nu are rost sa lupti numai tu. Daca el nu isi doreste, asta e, esti tanara, iti poti gasi pe altcineva. Nu poti face familie cu o blana. Sa stai sa te uiti la el si sa fii ceva gen: Come on, do something. Stii?!
Mult succes.

| CrystyCRS a răspuns:

Din povestea asta e clar 100% ca nu sunteti buni impreuna, sunteti complet diferiti, mai bine incheiati relatia.

| scufitaroz a răspuns:

Poate ca nu exista compatibilitate de caracter intre voi happy

| DJSaVaa a răspuns:

Din pacate nu cred ca va potriviti.Trebuie sa te desparti de el.Pur si simplu eu consider ca intr-o relatie de dragoste trebuie sa aveti ceva in comun si ca trebuie sa va intelegeti.