| Amely21 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Am prieten, îl iubesc foarte mult si vorbim deja de 7 luni. De la început nu am spus la ai mei, la părinți, că sunt cu el. Dar de cand le-am zis, tot sunt împotrivă si imi tot spun să mă despart de el! Dar eu nu pot. Simt ca viața se sfârsește dacă mă despart de el. Cum îi pot convinge? Eu am 22 de ani, iar el 30. Și părinții mei zic că e prea bătrân si chestii de genul. Dar el e foarte de treaba! Iubăreț, nu bea, nu fumeaza si eu chiar îl plac. Parinții au spus daca nu mă despart de el, sa nu mai vin acasă.
Ce sa fac?
Ajutați-mă, dau funda!

37 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Amely21):

Si ti s-ar parea anormal sa vorbeasca cu fetele? Din ce zici tu, pare totul magic, doar sa nu o dai pe partea cu gelozia. Oricine are nevoie sa respire. Nu sa iasa cu altii/altele, ci sa aiba un timp pentru propria persoana. In fine, aia deja e alta poveste. Cu parintii lui cum sta treaba? Macar ai lui sa se inteleaga cu tine, daca ai tai vor sa fie piezis. Esti matura, ai putere de decizie. Nu merita sa iti strici viitorul pentru niste toane ale alor tai.

| Amely21 explică (pentru GabiDumitrescu):

Da, părinții lui mă adoră

| Amely21 explică (pentru Neamtu20):

Da, stiu. si ai dreptate, uneori exista si neîntelegeri, dar acestea pot să apară in orice familie. Dar eu pe ăsta chiar il stiu mai demult, inainte sa vorbim serios. Si stiu că e un baiat serios si foarte atent. Chiar am si incercat de multe ori, sa vad cum reactioneaza in unele situatii. Si tot timpul a fost drăguț. si nu m-a facut sa sufar, cum o fac alții

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Amely21):

In cazul asta nu mai lungesc discutia de aiurea: ai varsta la care altii deja si-au luat viata in propriile miini de citiva ani. E timpul sa faci si tu asta.

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Ai 22 de ani. Nu mai ești un copil.
Altele deja au copii la vârsta ta.
Dacă păriții tăi ți-au dat un ultimatum și au spus că nu te mai primesc acasă, ia-ți valiza, începe să-ți faci bagajele și spune-le că te muți la el. Că tu n-ai fi vrut, dar dacă ei te forțează... asta e.
Îți garantez că în secunda doi se vor răzgândi.
Și uite așa vei câștiga prima bătălie și primul pas în a-l accepta pe el.

| sofisis a răspuns (pentru Amely21):

Atunci muta-te la el. Ai 22 de ani, nu 12. E cazul sa devii adult si sa ti iei viata in piept.