| MrNikolae96 a întrebat:

am nevoie de ajutor de la persoane experimentate! deci exista o fata in viata mea pe care am cunoscut-o aproape un an si vine ziua cind va fi exact un an! Noi am fost toamna trecuta impreuna o luna si ne-am intilnit apoi ne-am certat si ne-am despartit! eu am vrut ca ea sa fie a mea si pina la urma mi-a reusit! problema e ca o pot vedea doar duminica si inca o problema acum ne-am impacat si mi se pare ca am sa explodez de la atitea sentimente pe care le am fata de ea si vreau cumva sa-i demonstrez asta! dati-mi vreo idee va rog mult! FUNDA pentru ceva real + la asta azi mi-a spus ca simte ceva mai mult p/u mine!

Răspuns Câştigător
| pefelie a răspuns:

Fii sincer si comportate cu ea deschis, cand prinzi momentul oportun spune-i si tu sincer ceea ce simti pentru ea si ce inseamna pentru ea. Daca nu sunt cuvinte goale ea va simti cuvintele tale cum prec prin ea (spun asta, bine-nteles daca si ea simte ceva intens pentru tine) si va face cat `N` cadouri. Fii cinstit cu ea si exprimate exact cum simti, daca incerci sa o faci dupa tipare sau sa ceri sfaturi de la altii nu mai esti tu iar ea va simti + ca gestul sau cuvintele tale trebuie sa fie ale tale sa simta ca o spui tu, nu replici de pe net sau spuse de la prieteni. Daca o iubesti cum spui vorbeste-i cu sufletu si inceteaza sa te mai gandesti la alte persoane, fiti doar voi doi happy

Sper ca te-am ajutat big grin

3 răspunsuri:
| Borsko a răspuns:

Ia-i flori, ciocolata. Faceti ceva dragut, uita-te la filmul ei preferat cu ea.Ia-o de mana si spune-i ca o iubesti (eventual, sarut-o).

Sper ca te-am ajutat. Mult noroc cu fata happy

| Sleep a răspuns:

Incearca sa te rezumi mai putin la cuvinte si mai mult la gesturi insa ai grija sa o faci cu limita si treptat pentru ca ce e prea mult strica si nu e bine.

| SpaceBound a răspuns:

Gesturi mici. Asta e cheia. Ca sa faci o fata fericita si daca vrei sa-i arati cat de mult o iubesti trebuie sa faci gesturi mici. Daca vrei cateva idei de genul ma gasesti pe privat :*