Îmi pare foarte rău pentru situația în care ești pusă! Din păcate, nu poți să faci nimic decât să accepți și să te obișnuiești cu situația. Ei sunt părinții, ei au propria lor relație și tot ei trebuie să rezolve probleme care sunt între aceștia. Într-un final totul va fi bine!
Tu ai mai pus intrebari si ti s-au dat raspunsuri...
Mi se par absolut lucruri stupide... In special ce face mama ta.
Eu as fi mai afectata de starea lor psihica...Nu de divort.
Zici că-s copii mici.
Sincer, maică-ta e ciudata și eu m-aș simți aiurea, de fapt mi-ar rani orgoliul ca nevasta mea sa posteze imagini și videoclipuri cu alți bărbați (fie ei și morți), lipsa de respect față de taică-tu.
Daca îți pare rău de cineva, ii aprinzi o lumânare, faci o rugăciune, ii dai de pomana nu te postezi pe site-uri de socializare.
Iar el cum "a plecat de acasă"? La ce te referi când spui asta?
I-ai pe amândoi de mânuță și pune-i la masa de dialog.
Trebuie sa stai liniștita și sai lași pe ei sa ia decizia asta oricum dacă tatăl tău se supăr pentru asa ceva are probleme serioase ori este un motiv pentru el daca o iubește pe mama ta cu Adevărată crede-ma pe cuvântat l-am modul cel mai serios vorbesc nu ar renunța la ia pentru nimic in lume orice ar face orice ar zice asata însemna sa iubește cu adevărată fără condiții și așteptări prezența ei și faptul ca o vede și o aude este de ajuns
Cati ani ai? nu poti sa faci multe, ce se intampla se intampla, nu este vina ta, e treaba lor ce fac. In timp o sa te obisnuiesti cu ideea. Si chiar daca divorteaza asta nu inseamna neaparat ca pierzi un parinte, tot te poate vizita si sa comunicati.
Da ar trebui sa comunice si ei, sa stie fiecare care e adevarul, cum sa se desparta de la acel lucru minor, neinteles
Iar daca divortul este singura solutie, trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca asa e cel mai bine pentru ei
Oh doamne, ce gelos poate ajunge tatal tau, câte insecuritati are încât sa se compare cu o persoană care a murit. Dacă încă nu s-a rezolvat problema, încearcă să îi explici, mai în glumă mai în serios, sa fie ceva prietenesc, ca ala e doar un coleg și, a mai și murit asa ca nu are de ce sa isi faca griji. Ce sa faci acum, nu te stresa, lucrează inteligent și joacă-te cu mintea lui, explica i chestia de mai sus în asa mod în care sa nu se simtă ca il jignesti sau ceva. Mersii
Eu as zice sa te calmezi si sa vorbesti calma cu tatal tau, poate o sa inteleaga, sau daca divorteaza, ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea, tatal meu a murit acum 3 ani, cand aveam 7, acum am 12, si m-am obisnuit cu ideea ca viata e de çæcat, si ca nu l mai putea vedea niciodata, dar trebuie sa fii puternica si sa treci peste.