Poate ca n-ai dat dovada de prea multa timiditate dar este bine ca ai facut un pas astfel cu timpul fiecare din voi veti mai face un pas si asa iti vei da seama daca te place sau din contra el isi va da seama ca te place.Nu sunt experta in relatii dar pot sa-ti spun ca iubirea este ceva frumos ce merita sa incerci decat sa ai regrete.De aceea cred ca ai facut bine ca ai incercat iar pasul pe care l-ai facut s-ar putea sa foe decisiv daca el chiar te place. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Ai facut bine ca l-ai bagat in seama, nu l-ai speriat dar nu se astepta la asta si sigur te place daca te priveste totdeauna cand are ocazia si mai cred ca e cam rusinos cand vine vorba de fete
Ai facut bine ca l-ai bagat in seama cel putin, majoritateabaietilor in acest caz la aia se gandesc, ca il placi
Buna...Tu il placi?
Itreaba-l. Si poate zice 'da' daca esti o fata draguta si cuminte. Succesc
Nu sunt superstitioasa dar am citit niste *faze* cu zodiile..si astea sunt niste raspunsuri la :ne potrivim, ma place, etc..vezi si tu daca se potrivesc sau spune-mi zodia lui daca o stii.
si da sunt sanse sa te placa..bfta:*:*
Nu cred! E foarte dulce de fapt. Sincer multi fac asa, adica si eu pun intrebari de acest gen. Este clar ca te gaseste interesanta. Ar trebui sa faci ceva in privinta asta. Sunt sigura ca ar iesi bine. Succes!