Eu te sfatuiesc sa nu te duci la el, nu-ti pune increderea in el doar pentru ca pretinde ce "te iubeste". Poti sa ma injuri cat vrei, dar asta e adevarul. Daca inntr-adevar te iubeste, ar trebui sa vina el la tine..sau ai aiba rabdare pana te muti tu.Nu te lasa pacalita de el, te rog, o sa faci o prostie daca pelci de acasa! Ti-am spus, ai rabdare....si atunci o sa-ti dai seama daca te iubeste cu adevarat sau nu.
Vise de copil! Iubirea adevarata implica si responsabilitati! Cu ce va intretineti iubirea?
Buna asta
Oh stop, you make me blush
Ok :*
De ce nu va casatoriti? de ce sa FUGI de acasa? cand poti merge incet si sigur? iar el de ce sa moara? cand te poate lua cu acte in regula pentru toata viata, pana cand moartea va va desparti? inteleg ca el te vrea mai mult prin pat, dar fara obligatii.si tu ce vrei? doar un f..ai sau o relatie serioasa?
Nu stiu ce sa zic...eu cred ca nu ar trebui sa pleci. daca te iubeste o sa te astepte inca un an sau doi.parintii lui sunt de acord? ar trebui sa iti asculti parintii ca stiu ei de ce nu te lasa.sincer iubire exista si la distanta.mai asteapta un pic pana mai cresti. apropo cati ani ai?
14...si da parinti lui sunt d acord (el are 15)
Asculta-ti parintii.stiu ei ce zic.mai asteapta un an doi. daca te iubeste cu adevarat te va astepta.
Aceste cuvinte pe care ti le sune baiatul acela s-ar putea sa fie linguseli mai bine vorbiti pe mes mai bine nu te duce parinti stiu mai bine ca sa faca si daa te iubeste cu adevarat ar face el primul pas!
funda!