E decizia ta cu ce te imbraci, nu mai ai 2 ani sa te imbrace ea, ai o anumita varsta, si sa imprumuti haine de la prietene nu e nimic rau, mama ta greseste reactionand asa. Daca iti imprumuti haine de la o prietena nu inseamna ca nu ai in ce sa te imbraci! a zis ca nu te mai ea probabil era suparata, iar daca tu vrei sa ramai sa termini proiectul ii poti spune!
Pune mina pe bita de basebal ca nu mai tine.Da-le la amindoua o lectie sa le ia dreacu.Cum naibii si-au permis sa tipe la tine.Baga-le in urgente la judetean.
Te duci frumos si iti ceri iertare. Trebuia sa faci o criza ca nu iti place cu ce te imbraci? Nu iti place iti alegi alte haine nu incepi sa arunci lucruri prin casa.
Puteai sa te imbraci asa, mergea. Sau iti alegeai un tricou roz de exemplu, sau alb.
Acum ma tem ca va trebui sa mergi la mama si la bunica, sa faci fata de fetita buna si sa ceri iertare.
Cat despre imprumutatul de haine, mereu m-a enervat chestia asta, eu nu am luat haine de la nimeni niciodata si nici nu am dat hainele mele . Ce stiu eu, de ex, ce boala de piele poate sa aiba o persoana, chiar prietena fiind. Nu e igienic deloc, mama ta are dreptate la faza asta. Mai bine te duci si iti cumperi un tricou mov!
Sigur nu mai e suparata pe tine...mamele iarta usor.Cred ca daca te duci sa ii ceri scuze sigur te va ierta. Apoi la vreo ora te duci si o intrebi daca te mai ia in excursie cu ea. Raspunsul sigur va fi da. Si ii spui ca nu vrei sa te duci cu acele haine deoarece nu iti plac. Eu asa ii zic mamei mele si intotdeauna ma lasa sa ma imbrac dupa aceea cu ce vreau eu
LuciaBarbu sincera sa fiu mama ta cam are dreptate, si eu am o amica care se imbraca cu hainele unei vecine de-a mea si cam toti rad de ea, te-ai gandit macar putin ca mama ta poate are dreptate? Cel mai bine ar fi sa mergi si sa discuti cu ea. Si cum ai spus tu ca a spus ea sa te imbraci mie mi se pare funny, dar daca nu iti place tricoul in dungi schimbal cu altul de exemplu un roz sau albastru sper sa te impaci cu ea:* si apropo sa te distrezi in excursie
Spune-i ca esti la varsta in care poti sa decizi si singura cu ce sa te imbraci si totusi cereti tu iertare de la ea si o sa va impacati