Vrei fete, dar de se poate moca asta da. Oare ce ar spune fata, dacă ar auzi ce scrii tu pe aici? Tu cum te-ai simți sa auzi, afli, ca un pirlit se uite la bani, pentru niște prapadite de flori, ia zii? Dacă vrei sa faci ceva, dacă iti place de fata trimite, nu stai sa te uiți la bani. Daca niște flori îs scumpe, ce altceva ai putea sa mai faci pentru o fata.
Trimitei flori virtuale, sau îs și astea tot așa scumpe
Sa iti zic ceva. Fata va rămâne mai impresionata dacă trimiți prin o firma, decat de trimiți prin ceva cunoștințe.Nu e vorba de bani, e vorba de gest, va aprecia mai mult gestu cand apare la usa ei unu de la o firma, da mai bine, faci impresie mai buna, arata ca ai face asta oriunde ar fi ea.
Am trimis eu odată cuiva flori așa, de aici, tocmai în Italia, o rămas aia cu gura căscată, o început sa plinga niciodată în viață ei nu mai făcuse careva așa ceva pentru ea, a fost și mai trăznită sa vadă ca ii trimite careva flori tocmai din America.
Eu in locu tau nu as fi avut nici curaj sa postez ce ai postat tu, serios acu, pe bune. Daca nu ai bani deo floare, nu mai caută femei.
Ori te deplasezi tu la usa ei, ori platesti cat costa curierul pentru a-i trimite florile. Alta varianta e pur si simplu de neacceptat.
Mai bine cauta-ti o fata in orasul tau, ca iubire prin corespondenta sau prin interventiile altora, nu se poate, fiind timp irosit degeaba.
Buna! Stiu ca a trecut deja 14 februarie, dar eu sunt din caracal si daca vrei pot oricand sa te ajut sa ii cumpar un buchet de flori din partea ta! Da mi instagramul tau si putem sa vb acolo