| cary29 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru, cred ca am ajuns sa nu ii mai inteleg pe baieti sau ii ceva in neregula cu mine.Nu stiu de ce dau numai de baieti care vor o aventura cu mine dar nu o relatie. Sper ca nu ii sperie persoana mea chiar asa de tarehee hee. Am 21 de ani, nu is materialista, sunt o fire deschisa, glumeata, optimista, directa, lucrez intr-un mediu unde is inconjurata de baieti de varsta apropiata, ma inteleg super bine cu ei.Cu baietii vorbesc despre orice, incepand de la fotbal pana la sex, dar totusi cand e vorba sa se implice intr-o relatie cu mine parca raman la stadiul de aventura.Is o fire indrazneata, este cand fac chiar eu primul pas, nu am probleme la faza asta, daca sunt refuzata, asta e, viata merge mai departe.Si intrebarea e:Ce ar trebui sa fac ca sa ajung sa am o relatie, de scurta sau lunga durata, astfel incat sa nu fiu cautata numai pentru o aventura?

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Toti te considera doar o fata de gasca, o prietena. Pentru a fi prietena cu un barbat, iti trebuie o aura de mister, de necunoscut. Trebuie sa fii ca o fortareata, greu de cucerit. Ei confunda deschiderea si sinceritatea ta cu "usuratatea" sau doar camaraderenia. Ar trebui sa-ti cauti prieteni in alta parte, care sa te cunoasca mai putin, dar fata de care, trebuie sa fii mai putin deschisa.In concluzie, nu le oferi informatiile pe care le vor, fa-i curiosi, schimba-ti stilul(vestimentar, machiaj, stil de viata). E greu, atunci cand esti o fire extrovertita, dar incearca.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

Sa te rogi lui Dumnezeu sa aduca El in viata ta pe cine e potrivit pentru tine. Stie mai bine, nu mai initia tu.

| Pitic a răspuns:

Barbatii sunt niste chesti care vor numai SEX. Nu iti face griji ve intalni pe cineva cu toti neuroni in capul de pe umeri!
Tu nu trebuie sa cedezi la primul care vine tu trebuie sa controlezi o relatie daca vrei sa fie de scurta sua lunga durat daca vrea sa se culce cu tine sa astepte sa iti faca cadorui si aici nu e vorba ca esti sa nu materialista asa e frumos sa iti aduca macar o floare.
Daca toti vor doar aventura cu tine atunci poate ar trebui sa faci ceva in privinta aspectului tau poate te imbraci prea sexi poate esti prea ispititoare.
Barbati se tem de femeile care i-ar putea domina, care sunt prea vorbarete prea deschise de aceea prefera sa nu aiba de afacea mult timp cu asfel de fete.
Daca ai fi intr-o statie de autobuz si tu ai fi imbracat foarte sexy decolteu, alea alea si lanaga tine ar fi o fata imbracata frumos dar sa nu ii iasa pe afara sani fundu sanii, sa stii ca un barbat mai degraba ar indrazni sa intre in vorba cu ea desi dupa tine i-ar curge balele, s-ar gandi ca tu nu esti de nasu lui si i-ar fi frica ca l-ai respinge ( barbati nu suporta sa fie respinsi )

| Octav_5563 a răspuns:

Ma gandesc sa nu se simta ei inhibati. Poate simt ca nu pot face fata unei relatii cu tine si de aceea renunta. Sau poate o fi o "indrazneala" prea in exces?

| cary29 explică:

Va multumesc tuturor pentru timpul acordat happy

| jordan_6666 a răspuns:

OK toti cred cate ceva
"eu cred ca":
cum ai zis te intelegi foarte bine cu toti baieti. poate asta e problema nu au o siguranta mai ales ca ai zis ca renunti repede"daca sunt refuzata, asta e, viata merge mai departe"
parerea mea

| Cezar a răspuns:

Zii direct laughing Pe fata!

| johnydark a răspuns:

Sunt foarte multi baietii in lume care pana la o varsta asta cauta. Dar exista si baietii care apreciaza o persoana ca tine.Eu iti recomand sa ai o discutie sincera cu cel de langa tine si sa afli ce isi doreste. Multi cred ca acest lucru este o prostie dar sinceritatea este baza unei relatii de durata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te maturizezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, cu tine nu e nici o problema, dar as vrea sa stiu daca esti nascuta in zodia Balantei, si daca da atunci cauta raspunsuri in interiorul tau, sunt sigr ca ai sa gasesti, dar cu o conditie, Nu incerca sa-ti furi caciula singura, succese.

| St3fan188Ryd3r188 a răspuns:

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhiiiiiioooooooooppppppppppp