Pai din cate spui, se pare ca intr-adevar te place.Insa daca nu iei masuri, s-ar putea sa se indragosteasca de alta fata...stii cum e vorba aia:,, cine pleaca la plimbare, pierde locul de onoare''. Asa ca vezi sa nu-l pierzi si tu.Intra in discutie cu el, spune-i buna si vezi ce reactie o sa aiba. Daca nu intri in vorba cu el, in nici un caz nu vei putea sa fii cu el, si nu vei ramane decat cu parerea de rau ca nu ai actionat la timp, pe cand el...va ramane sigur cu o alta fata mai indrazneata.Incearca sa vorbesti cu el, spune-i ce crezi, abordeaza un subiect in discutia voastra.Incercarea moarte nare, asa ca nu ai ce pierde daca incerci.
Succes.
fundita plz?
Cere-i o... sa zicem grebla, daca tot stati la curte... si uite asa v-ati bagat in seama.
Eu te sfătuiesc să te bagi în seamă cu el. asta aş face eu, să îi spui că voi vă cunoaşteţi de când eraţi mici copii, să încerci să îş cunoşti mai bine. împrieteniţi. vă şi poate vei observa că şi el te place.
Lasa capul in jos cand va intalniti? pai e clar ca il intimidezi deci esti norocoasa! tipul e interesat! altfel ar fi cu nasul pe sus si nici nu ar stii ca existi deci fa ce stii tu mai bine! du-te si furai inima el nu indrazneste sati vorbeasca pentru ca tu il cam ignori dupa cum ai spus si el se teme sa nu greseasca dar daca vei lua tu initiativa vei avea mari sanse sa-l faci sa vorbeasca
restul va veni de la sine daca e sa fie bafta si cat mai multe reusite in continuare adica, cat mai multe cuceriri si fi tupeista :X
Pai intr-o zi spune-i buna.si sa vedem ce reactie are. daca nu-ti rasp devii dura si aspra cu el.si cand iti zambeste, nu-i zambi si uita-te urat.(asta fa doar daca nu-ti rasp la ''buna''). cere-i o chestie daca tot stati la casa.eu cand sunt cu prietenele mele imi inving timiditatea.fii cu niste prietene si intreaba-l ce face. dar... faza este... el te mai cunoaste? pup funda?