Pai daca leai spus parintilor si ei nu ia atitudine nu e bine, spune-le parintilor tai sa mearga cu tine sa vorbiti cu parinti fetelor acelea, nu e bine sa lasi asa ca altfel se vor lua mereu de tine, convingei si ducetiva si ii explicati situati sunt sigur ca parinti acelor fete vor intelege si ei vor sti ce sa le faca.succes
Sa pui pe cineva sa le bata. nu fi bleguta...curaj... se gasesc multi doritori.
Sa nu le raspunzi inapoi asta duce la certuri mai mari. Nu le baga in seama sigur se vor plictisi sa te jigneasca.
Sincer? trebuie sa le arati ca nu iti pasa si ca nu ti. e frica de ele
fii tu tare cu tinesi rastestete si tu la ele.
daca dau in tine da si tu numai spune-le
ca prostia omeneasca e mare.
si sa nu iti fie frica
deorece esti mare
si trebuie sa ai tupeu in ziua de azi cu anturajul care este.
Bafta si ai grija ce faci!
App Pe unde stai?
si inca ceva ii indiferenta! daca poti
du-te cu mama ta la usa la parintii uneia dintre
fete
poate se rezolva ceva si crede-ma
ca Dumnezeu e sus si vede multe
Am avut si eu probleme de gen'u asta. Totul tine de psihologie. Daca vede ca reactionezi se iau mai tare de tine. Trateaza problemele cu indiferenta lasale sa isi bata joc. Sa nu ti cont de parerea lor fata de tine. Funda ?
@elii dacă le lasă în pace probabil se vor plictisi... în câteva luni bune.Deocamdată e bătută şi văd că le place să dea. Ştii ce? Spune-le părinţilor lor.Doar suneţi vecini.Mergi frumuşel, baţi la uşă şi spui mamei sau tatălui fetei care te bate ce se întâmplă. Mergi la fiecare. Apoi nu ţi-o mai iei tu, e rândul lor. Şi încă cum.de la părinţi. Dacă te ameninţă, spune-le că iară te duci.Succes!
N-ai incercat sa le intrebi de ce se comporta in asemenea hal? Intreaba-le cu ce le deranjezi si poate, pe viitor, ai putea sa te schimbi. Dupa parerea mea, discutia in mare parte este rezolvarea multor probleme, insa daca nici asa nu se rezolva, parintii tai ar trebui sa poarte o discutie serioasa cu cei ai fetelor, dar sa speram ca se va rezolva si nu va fi nevoie ca parintii tai sa se bage intre voi.
Bafta multa!
Spune-le parintilor fetelor. poate asta ajuta.sau mai bine ignora-le.se vor satura. sper sa reusesti sa scapi de fete
Pai cred ca politia nu ar fi o varianta cred ca ar trebui sa le ignori sau incearca sa vorbesti cu ele odata sa vezi de ce nu te lasa in pace.