anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru! nu stiu ce sa fac pentru a fi o persoana cu simtul umorului; adica stiu cad cineva glumeste sau ma tachineaza dar nu stiu sa-i raspund inapoi, si nici cum sa fac eu asemenea tachinari cu prietenii, sau chiar cu iubitu; as vrea sa-mi dezvolt simtul umorului, dar nu stiu cum! va rog ajutati-ma!
dau funda!

Răspuns Câştigător
| Daria00 a răspuns:

Ca sa poti sa ai simtul umorului trebuie sa iti placa glumele si tot ce tine de comedie. Sa te satisfaca atunci cand auzi o gluma buna si sa iti placa in adevaratul sens al cuvantul sa razi.

3 răspunsuri:
| Herculescu_Mihail_1971 a răspuns:

Buna seara! N-as vrea sa va dezamagesc,dar simtul umorului este o calitate innascuta a omului de a gasi o latura optimista si pozitiva,de a face,,haz de necaz",mai ales cand trece prin cele mai grele/nostime situatii; realitatea este ca un anume gen de,,simt al umorului",reflectat in calitatea de a spune glume cu usurinta,se poate si invata. De exemplu,v-ati putea cumpara o carte cu glume,de la librarie,sau anticariat. Fiti atent,insa:deseori,ce e prea mult strica! Sa nu va distrugeti reputatia prin glume spuse fara intentie,mai ales care i-ar putea jigni,sau pune intr-o situatie mai mult sau mai putin penibila,pe altii. Eu cred, ca-i mult mai bine sa va comportati natural, corect si cumsecade, iar glumele vor veni, ...la timpul lor, in conversatie. La urma urmelor, fericirea se obtine din lucruri si mod de comportament cat mai naturale cu putinta. Mult succes!

| vocea a răspuns:

Raspunsul il vei gasi aici
http://bodygeek.ro/......ur-sa-rada
mult succes