Citeste raspunsul meu
dupa ce depui reclamatia penala DE RAPIRE, sa nu uiti sa iei numar de ordine, altfel nu or sa faca nimic, cu declaratia ta s-au sters la fund, ca 1. e declaratie, 2. fara nr de ordine nu inseamna nimic
TOT TE RESPINGE, mergi si cauta avocat, dupa care le faci si lor (politistilor) reclamatie, iti spune avocatul pentru ce, dar sa il intrebi daca merge si "complicitate la rapire"
Cine este mamaia? Mama ta, bunica ta?
Tatăl fetelor, dacă sunt minore are obligația să aibă grijă de fetele lui și are dreptul să cunoască situația lor în viață. Dacă el dorește asta, poate să reușească, mamaia nu prea poate.
O mamă căsătorită nu prea face un asemenea gest decât dacă are un motiv serios. Dta nu știi nimic despre ceea a fost în acea familie încât mama fetițelor să fie nevoită să plece de acasă în secret împreună cu fetele și să fie nevoită să păstreze secret absolut legat de noua sa locuință și actuala sa situație, a ei și a fetițelor.
Este ciudat ce spui dta, că fetițele merg la școală și ele, susții dta nu ar avea certificate de naștere. Concluzia este, fără certificate de naștere nu te primește la școală, deci ele au certificate de naștere, dar tatăl nu știe, știe doar mama. Din nou, se observă că ceva foarte neclar și dubios s-a petrecut în acea familie.
Nu se poate face un transfer de la o școală la alta fără ca școala de unde au plecat fetele să nu știe unde s-au dus ele. Deci tatăl și numai tatăl va putea merge la școala veche să ceară informații unde au fost transferate fetele. Dar nici așa el nu va primi un răspuns. De ce? În mod aproape sigur că mama fetelor a anunțat școala veche că ea transferă fetele ca să scape de soțul, cu care are un conflict famiial grav. Dacă școala i-ar da această informație iar de aici ar rezulta ceva grav din punct de vedere legal, mama poate să dea în judecată șoala că a dezvăluit o informație confidențială despre mamă și fete. Astfel el de la școală poate să obțină această informație doar prin hotărâre judecătorească.
El se poate adresa poliției, ca să anunțe că mama fetelor a dispărut de acasă și că el nu știe în ce condiții trăiesc acum fetele. Poliția îl va întreba imediat de ce face asta doar după două luni și va începe să iasă la iveală partea lui de vină în toată întâmplarea. De asemenea poliția poate să le găsească și să constate că având în vedere situația conflictuală dintre cei doi, că este mai bine ca soțul să nu știe unde se află mama și cu fetele acum, iar soțul nu are cum să oblige poliția să îi spună unde se află ele acum. Din nou, dacă se întâmplă ceva nou, cel de la poliție care a spus ce nu trebuie cui nu trebuie, să sufere legal din cauza aceasta. Tatăl se mai poate adresa la serviciul de asistență socială de la primărie ca să acuze lipsa copiilor, iar el ca părinte este îngrijorat de soarta lor. Asistența socială nu se ocupă de căutarea unor persoane dispărute, așa că nu este obligația lor să le găsească iar dacă le găsește, poate să analizeze acolo unde se află ele, dacă au nevoie de asistență sau nu. Dacă nu, ele pot să îi transmită tatălui că au găsit fetițele că ele sunt bine, sănătoase, dar din nou, ca să nu aibe probleme cu justiția, să nu se bage în conflictul familial, nu îi vor spune unde sunt ele acum. El poate cere divorțul de soția pe motiv de abandon de domiciliu, dar ca să ajungă la ea, prin tribunal, la soție trebuie să ajungă o citație, iar dacă domiciliul este necunoscut, o copie a citației se pune pe un afișier public la sediul primăriei. Dacă mama află de asta, vine la tribunal la proces. Dacă nu vrea să vină, spune că nu a primit citația, că nu a știut. Și după mai multe termene de judecată procesul se va judeca în lipsă. Ce mai poate face tatăl, este să angajeze un detectiv pentru a-și găsi soția. Astea toate le poate face tatăl fetelor, dacă ține la ele, mamaia nu poate face nimic singură.
Politie
reclamatie PENALA de *RAPIRE*!
sa nu crezi ca exagerez, CATUSI DE PUTIN!