| mirela2843 a întrebat:

Am nevoie de cateva sfaturi. Sa incep cu inceputul: m-am indragostit de un baiat. Am fost cu el cateva zile si pe urma ne-am despartit. Am suferit foarte mult deoarece mi-am dorit foarte mult sa fiu cu el. Dupa 5 luni am hotarat sa fim iar impreuna. Totul a mers bine pana cand el a plecat in tara. Am tinut legatura 2 saptamani pana cand intr-o zi nu m-a sunat si a doua zi nu mi-a raspuns la sms si nu am mai vorbit deloc. Dupa o luna cand s-a intors mi-a cerut sa ne impacam dar eu l-am refuzat. Acum regret foarte mult lucrul acesta deoarece eu il iubesc foarte mult. Ce as putea face sa ma impac din nou cu el? Cum as putea sa ii spun ca il vreau inapoi fara sa imi spuna ca e prea tarziu?

3 răspunsuri:
| Bellatris a răspuns:

Daca tu crezi ca merita sa va acordati inca o sansa, invita-l la o cafenea si vorbiti despre tot ce s-a intamplat.

| Isabella? a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el.Sa il intrebi daca te iubeste ce adevarat.Si daca da de ce te ignora cateodata, Vorbeste deschis cu el numai asa rezolvi unele lucruri.Si daca zice ca te iubeste si daca crezi ca te merita atunci intreaba-l daca vrea sa va impacati. Daca nu... oricum daca continua tot asa ii cam nesimtit.Si nu te merita.Succes! Sper ca te-am ajutat!happy

| GwenS a răspuns:

Daca si el inca te mai iubeste nu iti va spune ca e prea tarziu.i-a legatura cu el.mai exact fata-n fata ca sa te poti face inteleasa deoarece prin sms nu prea merge :] si explica-i totul cap coada, daca intr-adevar si el te mai iubeste sunt sigura ca va veti impaca:] succes:*