Pe bune cate &^#% sa fi sa intrebi asa ceva pe un site e maicata aloo! tu o cunosti nu atli straini oricum or ce o sa ii iei o sa i placa bafta!
Da si pentru ca e mama vreau sa fie ceva mai special Daca ai idei despre ce as putea sa ii cumpar, spune-mi. Daca nu, ia-te de urechi si iesi de pe site! E o simpla intrebare si nu stiu ce te deranjeaza asa tare.
Pe bune? de unde sa stim noi ce ii place mamei tale ?
Hmm, faci cadou niste obiecte cosmetice sau un tablou cu poza ei sau poze voastra! sau o poza in rama frumos care sa o puna langa pat! Funda?
Eu cred ca cel mai frumos este cand primesti lucruri facute de mana. Adica, oricine poate cumpara ceva de la magazin si gata. Dar sa primesti ceva de la propriul tau copil facut din manutele lui. te da pe spate. Iti recomand sa incerci sa ii faci o bratara frumoasa din sfoara impletita de tine insuti pe care sa o poarte cu ia sau altceva, dar ceva ce sa fie facut de manutele tale.
Cel putin eu asa procedez cu mama mea si cand vede i-se umple inima de bucurie, din toate cadourile mereu cu al meu se mandreste
Te sfatuiesc sa faci acelasi lucru.
Sper ca te-am putut ajuta!
Ceva ce i-ar fi de folos in bucatarie . Sau un parfum, sau un set de creme ceva.Si i-ai mai putea scrie o scrisoare, sau sa-i iei si flori.
Pai depinde ce ii place ei. o intrebi cam ce si-ar dori sau daca stii ce i-ar placea nu mai trebuie sa o intrebi. Daca ii place sa faca mancare ai putea sa ii iei o tigaie sau ceva gen de astea. Daca ii plac florile ai putea sa ii iei o floare in ghiveci, o floare putin mai mare daca vrei sa o surprinzi, dar asta depinde si de bugetul tau. Pana la urma e mama ta, nu trebuie sa ii iei ceva cadou "sofisticat" si iti dau un sfat: in totdeauna gestu conteaza, si la prietena ta daca ii cumperi o ciocolata si ii place inseamna ca e ok, dar daca nu ii prea convine cadoul inseamna ca e materialista. acum scuze ca am deviat de la subiect. Deci gandeste-te ce ii place mamei tale, ce hobby are ( cum am zis mai sus gen prin bucatarie, flori, gradinarit etc)
Recomand un accesoriu interesant, poate o poseta de piele (vezi pe www.alesa.ro) sau un colier, o bratara, ceva de genul acesta
Ganditi-va amandoi daca a zis mama ta vreodata ca i-ar trebui ceva. Daca nu, cumparati-i o crema antirid buna. Femeile mereu isi vor dori asa ceva + un buchet de flori
Salut! Dacă ai putea să ne spui mai multe despre gusturile mamei tale, probabil că te-am putea ajuta mai mult! Însă, eu i-aș cumpăra mamei mele un buchet de flori și i-aș face eu ceva. Întețegi? Handamde.Cred că ar aprecia mai mult ceva făcut de mine, muncit de mine, care e făcut cu mai mult suflet! Cel puțin așa e mama mea.Sau îi poți cumpăra o bijuterie(în limita economiilor tale), îi poți gătii ceva. Poți „complota" cu tatăl tău să îi faceți o petrecere surpriză, sau să te ajute cu niște bani.Mai ușoară e munca în doi! Orice ai lua, gândește-te să dai banii pe un lucru de calitate și care să îi folosească mamei tale! Sau poate un CD cu trupa/cântărețul favorit, o carte, sau un film!
O zi bună!
Pai fai tu o petrecere si un tort cu mainile tale si sa ii faci un portret cu tine tatal tau si mama ta si sa ii cumper ceva o statuie de ingerasi mica o vasa chesti din astea o sa ii placa crede-ma o sa o impresionezi daca faci asta si sa ii faci o felicitare
Posete are destulee. Si de tort as putea sa dau comanda. Dar parca mi se pare prea putin, avand in vedere ca sunt eu si sora mea. Nu se pune problema de bani
Parfumul ar fi cel mai potrivit cadou, mai exact Coco Chanel 5 si citeva cuvinte din inima ar impresionao cel mai mult
Poti sai cumperi ceva ce ii de folos..sau sa faci un lucru confectionat din mina ta, eu cred ca cid de simplu cadou mama ta se va bucura...