| Stefania a întrebat:

am nevoie de niste sfaturi.Stiti ca vi-am povestit despre acel baiat de care imi placea, adica "Imi placea", asta insemnand ca nu imi mai place.Era Sf. Nicolae si asa se numeste si el si eu eram singura fata care i-a spus la multi ani si l-am pupat pe furis, adica fara sa observe.Nu-mi mai place de el, dar de atunci el este innebunit dupa mine, este ca si un obsedat, ma scoate din sarite, vreau sa-l dau jos de pe mine.Cum as putea reusi? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| MomaieLoveGogaie a răspuns:

Gandeste-te ca are si el sentimente si ca sa il tratezi cu superioritate nu e ideea cea mai buna.incearca sa il faci totusi sa constientizeze faptul ca nu are sanse cu tine si ca ar fi cazul sa se orienteze catre altcineva. Spune-i ceva in gen''ce crezi, eu si x de la cls y ne-am potrivi?smugImi cam plc de elblushing''. Asa probabil o sa realizeze adevarul...

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Hehe, cum era vorba ceea: "ai grija ce-ti doresti, ca nu cumva sa si primesti"?
Gandeste-te ca si el este o persoana, ca are sentimente, si tine de tine ca sa nu-l ranesti. Cel mai bine ar fi sa discutati impreuna apoi vezi ce faci si cum. Poate cel mai bine ar fi sa-i spui ca ai gusturi diferite sau poate mai lasi un pic de la tine, si el de la el si ajungeti sa va intelegeti. Nah, nu prea cred asta. thinking

| Cristea a răspuns:

Ai 2 variante. ori i-o spui in fata clar si raspicat. (daca ai tupeu). daca nu prefate interesata de cel mai bun amic al lui sau pur si simplu de alt baiat. sigur o sa observe

| Stefania explică:

Ellalove struck, mereu ai idei bogatelove struck

te bsk love struck >:d

| ƦoyJoиЭsJR a răspuns:

Eu ti-as sugera sa-i spui verde`n fata!
Spune-i direct ca nu te intereseaza persoana lui...sa te lase.
Sper ca ai inteles ideea, succes!

| thelordofthedrinks a răspuns:

Se numeste Sf. Nicolae :O. oricum eu zic sa nu mai fi asa de dura cu el si sa fii cu el.