Spune-i sa te lase macar pana termini clasa a XII-a, sa petreci si tu aceasta perioada minunata din viata alaturi de colegii tai. Ca apoi ajungi la facultate, sa lucrezi, sa te mariti si sa faci copii, o singura data iti tii majoratul, o singura data pasesti impreuna cu colegii tai peste pragul asta.
Uneori oricat de mult tii la parinti...e bine sa ii mai si ignori.
Asta e unul dintre acele momente.
+ ca de obicei e chiar invers...parintii iti interzic sa te vezi cu persoane mai mari.
Desi mi-ai dat o idee. Sunt curios cum ar reactiona maicamea daca as veni cu o fata de 27-28, hai 30 de ani acasa
Totusi maicata imi pare genul de femeie care vrea pentru fiica ei doar sa gaseasca pe unul cu bani si sa fie sluga lui toata viata...
La un moment dat trebuie sa si reactionezi.
Am o intrebare: Mama ta e nebuna? Glumesc bine inteles, dar e foarte ciudat ca te lasa se te vezi cu persoane mult mai in varsta decat tine. Ai mei cred ca ar innebuni daca as face asta.
Zi si tu nici eu nu o inteleg
Multumesc pentru sustinere! Credeam ca am eu ceva, stiti, mama are o putere de convingere extraordinara si ma face cateodata sa ma simt ca vinovata!
pupi
Cel mai bun si sincer raspuns!
În niciun caz nu te vei maturiza sau vei căpăta experiență lângă unul mai mare ca tine cu 10 ani! Ce e în capul mamei tale?
Sper să nu-ți schimbi și tu preferințele.
Tu gândeşti foarte bine, zis eu. Şi cred că deja ai încercat să-i explici cu frumosul, poate chiar şu cu urâtul. De aceea zic să faci ce vrei, fără să o asculţi, până la urmă va ceda, presupun.
Spune-i frumos ca ea a avut sansa sa fie cu cine vrea si daca nu a profitat de sansa asta e problema ei nu a ta, si nu trebuie sa realizezi copii ce nu au realizat parintii in,, tinereturile'' lor, si tu la randul tau o sa fi cu cine vrei si pentru cine simti ceva chiar si daca e cu un an mai mic ca tine.
Un om la doar 27-28 de ani nu este bosorog; sa fie clar pentru incultii inapoiati care parca gandesc cu anusul in loc de cap.Sa va vad pe voi la 27 de ani fraierilor! O sa aveti curajul sa mai ganditi asa, ca la 27 de ani ai fii batran?! Doamne fereste de asemenea mentalitati...
...la 17 ani vrea sa ai mai multa experienta cu barbati mult mai maturi pentru ce? Experienta in ce mai exact?
Mama ta vrea sa te vanda sau spera sa te lipeasca de vreun bosorog cu bani, sau ce doamne iarta-ma?
Inca esti minora iar daca mama ta nu pricepe cu vorba buna poti sa o reclami, mai ales ca ceea ce face ea e impotriva vointei tale.
Fara suparare dar am impresia ca mama ta cam are probleme.
Important e sa iti urmezi inima si sa faci alegeri pentru TINE, nu pentru altcineva.Nu mai suntem pe vremea bunicii cand parintii alegeau partenerii pentru odraslele lor.
Mie imi plac baietii de seama cu mine si eventual cu 2-3 ani mai mult, hai 4 maxim. Vreau pe cineva care sa ma inteleaga, un tip matur nu-i pentru mine. Ea considera ca cu cat de vezi cu mai multi baieti si cunosti, vezi ce spun ei, cu atat esti mai aproape de barbatul ideal. Cam asa vede ea. Ca iti dai seama unde mint astia si pe urma iti gaesti barbatul potrivit, dar lucrurile nu stau tocmai asa in realitate. Omenii au personalitati deiferite, fiecare e unic in felul sau.
Din pacate mama ta greseste. Un barbat "matur", asa cum ii place ei sa ii numeasca, poate purta masti si juca roluri diferite pentru a-si atinge scopul. E mult mai bine sa iti gasesti un baiat de varsta apropiata cu tine si sa cresteti impreuna, sa va dezvoltati unul pe altul.Sa aveti parte de o dragoste sincera, adolescentina.Nu e in ordine sa te formeze un bosorog dupa cum ii place lui.
Barbatii mai in varsta sunt unsi cu toate alifiile; din cauza ca sunt trecuti prin viata pot foarte usor sa minta o fata, sa o prosteasca dupa bunul lor plac.Nu toti barbatii maturi sunt cavaleri, la fel cum nu toti baietii tineri sunt nesimtiti. Sunt o gramada de baieti tineri care chiar stiu ce vor si stiu cum sa se poarte cu o fata.
Uite mesajul asta am sa ii arat personal. thank you darling
Mie nu mi se pare normal. Stii si tu cum sunt unii baieti(ma refer mai mult la cei de peste 20 de ani), vor doar sa-si bata de fetele mici.
Ar trebui sa discuti serios cu mama ta.
Ea sustine ca baietii mai mari se poarta mai frumos. Nu zic ca nu, dar si cei de varsta mea pot fi gentlemani.
Dragoste cu forta nu e posibila. Asadar...
Nu neaparat se poarta mai frumos. Fiind mai mari decat tine au oarecum experienta. Cred ca ai vazut multe cazuri cand baietii mai mari si-au batut joc de niste minore. Trebuie sa-i deschizi ochii mamei tale. In plus ai toata viata inainte sa-ti faci prieteni/iubiti!
De acord cu tine.Mama ta exagereaza. Experienta se acumuleaza treptat. Daca te-ai fi invartit prin cercuri de maturi, probabil ca ti-ar fi cazut cu tronc vreunul, dar daca nu, atunci ramai la cei apropiati ca varsta.Sa nu intelegi gresit.Nu incurajez absolut deloc relatiile cu duiumul.Ai doar saptesprezece ani.Incearca sa te pastrezi pentru viitorul sot.Pastreaza-te si sufleteste si trupeste! Succes!
Mama ta de fapt urmareste altceva. Poate ma insel, poate nu. Dar din experienta s-ar putea sa cred ca nu aveti o situatie materiala stralucita. Prefera pentru tine tipii maturi, fiindca genratia din ziua de azi -aia de 17-25 de ani, e cosiderata de fapt generatia "ratata" sau "Ninja" -No Income, No Job, No Assets!
Un timp la 27-30 de ani, poate are si o casuta a lui, si o masina, e mai rensposabil, isi plateste singur facturile -intr-adevar ai ce invata de la ei si de multe ori s-ar putea sa se gandeasca si la insuratoare -lucruri serioase mai pe romaneste!
Insa tu acum banuiesc ca vrei sa te distrezi Aici e de fapt problema... Acum depinde ce distractie. Poate mama ta nu doreste sa iti pierzi timpul cu niste "golani" sau "putzoi" dupa parerea ei, ci din contra sa pescuiesti pestele cel mare. Si de aici conflicte.
Pana la urma, e vb de bani...din pacate.
Poate ma insel..desi rar se intampla.
Eu mi-am cunoscut iubitul in clasa a 6-a si am stat si stam impreuna de 5 ani si el e mai mare decat mine cu 3-4 luni! nu o baga in seama pe mama ta! AI DREPUL LA VIATA TA!
Mai sunt si mame din astea care parca le fac mai mult rau decat bine copiilor,tu fa cum sti tu, pentru ca gandesti mai bine si mai corect ca ea, e pacat, eu zic sa-ti termini scoala, sa-ti cauti un job si sa fi pe cont propriu daca mama ta o tine tot cu asemenea idei.
Nu mi se pare corect ceea ce face mama ta cu tine. explica-i ce iti doresti langa tine.nu te lasa manipulata in halu asta pentru ca asa s-ar putea sa-ti distrugi viata.cautati un baiat care sa-ti placa, langa care te poti maturiza normal si langa care sa te simnti in largul tau.succes!
Mama ta vrei tot ce ii mai bun pentru tine dar o experienta cu un om mai mare cu 10 ani ca tine este un lucru greu avand in vedere ca ti-ai pierde ce-i mai frumosi ani ai vietii
M-am certat cu ea aseara, doamne dar parca nu are minte...Cand maica-sa o obliga sa iasa cu unii, ea ii refuza, dar macar ma-sa ii aducea baieti de varsta ei
Eu cred ca tu gandesti bine. Nu stiu ce e in capul mamei tale, dar este bine sa fii cu cei apropiati de varsta ta. Tatal tau ce parere are? Sau mata vrea de fapt sa-i gassti ei unul?
Sunt de acord cu tine. E viata ta si tu alegi cu cine vrei sa iesi,sa ai o relatie si poate o casatorie (mama, ce ma stiu) si nu cred ca mama ta are vreun drept sa intervina. Daca tie iti place sa te intalnesti cu cei cu varsta apropiata de a ta, doar nu te vei casatori cu un adult care vrea de la tine juma iubire, juma futurutu. daca ma intelegi. It's your life, your rules.
Mama ta lace varsta s-a casatorit cati ani aretatal tau? daca e mai mare cu 10ani decat ea asta inseamna ca vrea safaci la felca ea. Sfatul msu e sa ii spui clar mama asta e viata mea nu a ta si am dreptul sa o traiesc nu sa o irosesc langaun barbat mult mai in varsta. Apropo nu o asculta daca te trimite lao astfl de intalnire zi si tuca te duci iar apoi mergi la o plimbare si ala sa te astepte pana maine cu ochii in soare ca tu in timpul ala in care ar trebui sa fi la intalnire faci ce vrei iar cand teintorci acasa site intreaba mama ta minte
Multumesc mult :* pup, mama e mai mare cu un an decat tata
Inainte sa dai raspunsul asta aicii credeam si eu ca mama ta e nebuna..scuza-ma dar asta era impresia mea. Oricum diupa ce ai zis in raspunsul asta. gandeste-te ca poate mama ta o fii avut in tinerete ceva aventuri cu barbati mai tineri..si poate cand la intalnit pe tatal tau s-a indragostit nebuneste in asa fel incat nu si-a dat seama ca nu e potrivit pentru ea, daca zici ca e mai mic cu ` an. poate pe ea o deranjeaza asta acum, faptul ca tatal tau e mai mic cu un an. poate crede ca un barbat mai matur se va comporta mult m-ai bine cu tine..desii ma indoiesc, uneori oricat ai zice ca nu esti naiva ca nu te lasi condusa realizezi ca in unele situatii esti destul de naiva. Eu zic sa vorbesti cu mama ta deschis despre asta, pentru ca totusi nu e ceva normal sa vrea sa te intalnesti cu baieti mult mai mari ca si tine.
O.o Ciudat Mama mea vrea sa ies cu baieti de varsta mea si maxim cu 1 an diferenta Dar totusi, poate vrea ca sa te dea pe mana cuiva mai,, experimentat'' Oricum incearca sa'i explici ca tu nu vrei asta si ca tie ti se pare un lucru ciudat.
Mi-e sila mai sa ies cu ei, parca as iesi cu tata.
Explica'i mamei tale.