Sunt de acord cu tine. E viata ta si tu alegi cu cine vrei sa iesi,sa ai o relatie si poate o casatorie (mama, ce ma stiu) si nu cred ca mama ta are vreun drept sa intervina. Daca tie iti place sa te intalnesti cu cei cu varsta apropiata de a ta, doar nu te vei casatori cu un adult care vrea de la tine juma iubire, juma futurutu. daca ma intelegi. It's your life, your rules.
Inainte sa dai raspunsul asta aicii credeam si eu ca mama ta e nebuna..scuza-ma dar asta era impresia mea. Oricum diupa ce ai zis in raspunsul asta. gandeste-te ca poate mama ta o fii avut in tinerete ceva aventuri cu barbati mai tineri..si poate cand la intalnit pe tatal tau s-a indragostit nebuneste in asa fel incat nu si-a dat seama ca nu e potrivit pentru ea, daca zici ca e mai mic cu ` an. poate pe ea o deranjeaza asta acum, faptul ca tatal tau e mai mic cu un an. poate crede ca un barbat mai matur se va comporta mult m-ai bine cu tine..desii ma indoiesc, uneori oricat ai zice ca nu esti naiva ca nu te lasi condusa realizezi ca in unele situatii esti destul de naiva. Eu zic sa vorbesti cu mama ta deschis despre asta, pentru ca totusi nu e ceva normal sa vrea sa te intalnesti cu baieti mult mai mari ca si tine.
Mai sunt si mame din astea care parca le fac mai mult rau decat bine copiilor,tu fa cum sti tu, pentru ca gandesti mai bine si mai corect ca ea, e pacat, eu zic sa-ti termini scoala, sa-ti cauti un job si sa fi pe cont propriu daca mama ta o tine tot cu asemenea idei.
Un om la doar 27-28 de ani nu este bosorog; sa fie clar pentru incultii inapoiati care parca gandesc cu anusul in loc de cap.Sa va vad pe voi la 27 de ani fraierilor! O sa aveti curajul sa mai ganditi asa, ca la 27 de ani ai fii batran?! Doamne fereste de asemenea mentalitati...
Mama ta de fapt urmareste altceva. Poate ma insel, poate nu. Dar din experienta s-ar putea sa cred ca nu aveti o situatie materiala stralucita. Prefera pentru tine tipii maturi, fiindca genratia din ziua de azi -aia de 17-25 de ani, e cosiderata de fapt generatia "ratata" sau "Ninja" -No Income, No Job, No Assets!
Un timp la 27-30 de ani, poate are si o casuta a lui, si o masina, e mai rensposabil, isi plateste singur facturile -intr-adevar ai ce invata de la ei si de multe ori s-ar putea sa se gandeasca si la insuratoare -lucruri serioase mai pe romaneste!
Insa tu acum banuiesc ca vrei sa te distrezi Aici e de fapt problema... Acum depinde ce distractie. Poate mama ta nu doreste sa iti pierzi timpul cu niste "golani" sau "putzoi" dupa parerea ei, ci din contra sa pescuiesti pestele cel mare. Si de aici conflicte.
Pana la urma, e vb de bani...din pacate.
Poate ma insel..desi rar se intampla.
Spune-i frumos ca ea a avut sansa sa fie cu cine vrea si daca nu a profitat de sansa asta e problema ei nu a ta, si nu trebuie sa realizezi copii ce nu au realizat parintii in,, tinereturile'' lor, si tu la randul tau o sa fi cu cine vrei si pentru cine simti ceva chiar si daca e cu un an mai mic ca tine.