Uite daca tu simti ceva pentru el fii cu el, adica daca el te place tu il place care e problema dar daca nu fii alaturi de el mereu...si nu incerca sa-l cuplezi cu nimeni.Pe bune el te place si tu sa stii asta si sa incerci sa-l cuplezi cu cineva e absurd tot ce trebuie sa faci sa fii mereu alaturi de el indiferent de situatie crede-ma ca te va ajuta
Trebuie sa iei seama ca nu cumva sa te atasezi iaraşi prea mult de el, doar tu stii daca eista pericolul acesta... Nu ar fi bine pentru actuala ta prietenie...
Este necesar să fim deschişi, prietenoşi, pentru a ni-i face pe TOŢI cei din jurul nostru prieteni, pentru a ne face viaţa mai uşoară (chiar dacă nu toţi vor trece de-a lungul timpului "probele" prieteniei).
Dar, in acelasi timp ştii ca proverbial exista reticenţe în privinţa prieteniei, simplei amiciţii dezinteresate între un baiat si o fata...
Trebuie sa vezi mai intai care este scopul acestei "intoarceri" a lui la 180 de grade.
Nu doreste oare sa reia din nou relatia cu tine?
Salut
Lasă-l să-şi bată capul singur, tu ai viaţa ta, el al lui, nu? Nu e nici cea mai bună variantă să-i cauţi pe cineva. Cum ai spus, a trecut deja timpul.
Da dar totusi fiindui prietena as vrea sa il ajut...
Salut. E bine când doreşti să-ţi ajuţi prietenii, dar el nu e o prietenă şi un fost prieten. Crezi că la mijloc nu e altceva? Nu vreau să te supăr în niciun fel, dar analizează-te şi fii sinceră cu tine. Actualul tău prieten ştie. Sau cum te-ai simţi dacă prietenul tău ar dori să facă aceasta pentru fosta sa prietenă? Îţi pare normal? Nu ar fi ca o trădare? Un lucru e sigur: nu poate ezista simplă prietenie într un băiat şi o fată, mai devreme sau mai târziu cineva va sufere din cauza sentimentelor rănite. De aceea tu decizi.
Aici e un articol care pe viitor îţi poate fi de folos. Cele bune.
Scuză de unele greşeli şi aici e articolul despre care am scris:
http://www.jw.org/......-potrivit/
Tin sa te anunt ca DA actualul stie de existenta EX-ului si nu e nici o tradare pur si simplu suntem AMICI, iar el accepta asta pentru ca relatia noastra se bazeaza pe incredere si daca ACTUALUL ar vrea sa o ajute pe EX lui nu am nimic in potriva chiar il voi sprijini atata timp cat ne limitam la relatia de amicitie nu vad care ar fi problema
Vorbești cu el, fiindu-i alături, dar în același timp stabilești niște limite, să nu sară calu' să-ți strice relația actuală.
Daca el are o chestie din asta pentru tine, va trebui sa il indepartezi daca nu il mai vrei ca ii faci rau tinandu-l in sfera ta.
Incearca sa il cuplezi cu cineva.Cand sunteti impreuna spune-i:"Uite ce draguta ii tipa aia, ati arata dragut impreuna."
Ai un like
Mersi, mersi imi dau lacrimile la cuvintele tale
Nu mai spune, iti aduc un servetel?
Dupa parerea mea, ajutal sa gaseasca o alta fata, sau spune-i frumos si delicat ca esti cu altcineva intr-o relatie, ca ce a fost intre voi doi nu prea a fost cine stie ce, si ca acum trebuie sa treaca la alta fata. Funda?
anonim_4396 întreabă: