Nu-i normal. Nu-i pasa de tine. Respecta-i libertatea si lasa-l in pace asa cum si el te cam lasa in pace, desi daca sunteti iubiti ar fi trebuit sa fie mai interesat. El pare ca nu este interesat de tine, deci lasa-l in pace sa-si gaseasca alta "fraiera" pe care sa o trateze asa. Tu fugi cat poti
Sincer nu prea adica daca te iubeste cu adevarat sau macar tine la tine ar trebui sa-ti ofere mai multa atentie. Parerea mea.
Nu stiu cum sa spun, dar la scoala ma baga mai mult in seama pe la sfaristul pauzelor si sta cu gasca sau cand mai vine in pauze si sta cu mine desi se intampla foarte rar acest lucru sta imi pune cateva intrebari si pleaca. x-( sau pe mesenger ma baga in seama si daca eu nu ii mai spun nimic nu ma mai baga in seama 20-30 de minute sau chiar iese de pe mesenger crezi ca nu mai tine la mine?
DA. Poate vrea sa te faca geloasa sau stiu eu dar oricum daca relatia voastra vezi canu mai mergemai deloc nu are rost sa o mai continuati pentru ca banuiesc ca te doare ca e "indiferent" putin nu tine.
Hmm o problema ce se intampla tot mai des in cuplurile de adolescenti.Parerea mea este sa-ti asculti inima, daca chiar simti cal mai iubesti obisnuestete cu el asa dar daca nu...next sunt multi baieti care ar vrea sa te aiba! Parerea mea, tu iei decizia. :*
Spune i ce te deranjeaza si atunci vei sti daca sa te desparti de el. succesc in dragoste:*