anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am nevoie de un sfat! Am 14 ani, acum doua luni am cunoscut un baiat prin fata nasei mele si iubitul ei, ei au inceput sa vorbeasca din nou cu el acum doi ani, iar iubitul fetei nasei mele a fost cu baiatul respectiv la gradinita, am vorbit toti 4 pe apel in fiecare seara iar la un moment dat am ramas eu cu el si fata nasei mele ajungand sa imi spuna el sa am grija la liceu la baieti ca sunt unii care profita si chestii de genul. Baiatul e foarte ok, are 23 de ani si ne intelegem ff bine, cand am nevoie ma ajuta cu sfaturi, imi asculta "problemele", o data imi vorbise un baiat mai pervers si i-am povestit si mi-a zis sa incerc sa il evit pe cat posibil, faza e ca el niciodata NU mi-a facut avansuri. Baiatul la momentul actual e stabilit in Germania si oricum daca era in Romania nu ne-am fi vazut, era clar si i-am zis-o si lui in fata si mi-a zis ca nici el nu s-ar fi intalnit cu mine. Peste doi ani urmeaza sa vina in Romania dar si atunci cand vine o sa merg doar in grup cu fata nasei mele si iubitul ei pentru ca imi place sa fiu precauta.

Credeti ca merge prietenia asta, nu stiu, am nevoie de sfaturi! Mama stie de chestia asta si e de acord sa fim prieteni atata timp cat nu ne vedem decat peste doi ani si aia in grup si oricum nu e genul lui sa se dea la fete de 14 ani!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi nu înțeleg ce vrei? să fiți doar prieteni? dacă e doar atât nu văd nimic rău, ai o perspectivă mai matură și apropiată de vârsta ta.

| al0o0o0 a răspuns:

Prietenia asta e foarte normala dupa parerea mea. E foarte bine ca esti precauta.

| Maripapaia a răspuns:

Cred ca te vede mai mult ca pe o soră mai mica si de aia iti spune sa ai grija si etc. Un baiat de 23 de ani, are așteptări de la o posibilă iubita, pe care tu la 14 ani nu ai putea sa le indeplinesti. Din punctul meu de vedere, nu se da la tine, având în vedere că ti-a si spus ca nu s-ar vedea cu tine. Important e ca tu sa nu pui botul la ce zice el, astfel încât să nu capeți cumva sentimente. Păstrați între voi o relație frățească si nimic mai mult.