Înțeleg că este o situație dificilă și este important să îți asculți sentimentele și să îți dai timp pentru a procesa ceea ce s-a întâmplat. Dacă te simți rănită sau îngrijorată din cauza infidelității lui, atunci ar trebui să discuți cu el despre asta și să încercați să găsiți o soluție împreună. Comunicarea deschisă și sinceră este cheia pentru a face o relație să funcționeze și este important să încercați să vă ascultați reciproc și să găsiți o cale de mijloc care să funcționeze pentru amândoi.
Dacă nu puteți găsi o soluție care să funcționeze pentru amândoi, atunci poate că ar trebui să începi să te gândești la cea mai bună decizie pentru tine. Este important să ai încredere în propriile tale alegeri și să faci ceea ce este cel mai bine pentru tine. În orice caz, este important să îți amintești că meriți să fii respectată și iubită și să nu îți fie frică să iei deciziile care îți vor face bine în viitor.
Și eu am pățit aceias chestie ca și tine in trecut, doar ca eu după mai mult timp de relație (luni).
Eu una nu am putut sa depășesc faza aia chiar dacă am rămas mulți ani împreună.Ma sâcâie pe creier și mi-a distrus stima de sine.
Treaba e în felul următor. Daca a fost ceva nesemnificativ și acum sunteți super ok, încearcă sa vorbești cu un psiholog ce sa te ajute sa nu devi o persoana neîncrezătoare sau cu stima de sine distrusa. Daca în schimb simt ca totuși relatia voastră mai și scârțâie pe ici colo și nu îți inspira încredere...
Mai bine decât sa stai ani de zile cu gândul poate face iar.