Faci sex cu ultimul bărbat cunoscut și dacă este bun sexul cu el rămâi cu el.
Pai cum sunteti 100% compatibili in orice, exceptand planul sexual? De ce l ai mai parasit prima data daca sunteti atat de "compatibili"? Ceea ce faci tu acum e comportament de femeie average, adica nu e nimic special la tine pe scurt. Sunt atatea lucruri gresite aici, nici nu are rost sa incep. Daca tu deja vorbesti cu un stra-fost cum s ar spune, si deja sunteti la stadiul de a conversa si apar frustrari sexuale, nu prea cred ca sunteti doar la stadiul de " a discuta " si atat. Ce sfaturi vrei sa primesti mai exact aici? Daca eu spun sa il alegi pe x, il alegi? Tinand cont ca tu inca nu ai trecut peste prima iubire, e ironic sa vorbesti despre potentiale relatii si stabilitate cand la tine nu exista asa ceva, e dezgustator. Alegi exact ceea ce iti doresti tu, niciun mesaj de aici nu te poate "lumina" in ceea ce priveste situatia ta.
Cred ca trebuie sa ai un pic de grija dacă l-ai părăsit deja pentru altcineva, si sa fi sigura ca să reaprins scânteia și nu e doar frica de singurătate, faptul ca va înțelegeți ok ca prieteni etc.
Dacă ai sentimente pentru el pe bune și și el pentru tine, cred ca faza cu sexul se poate rezolva prin comunicare.Sa vorbiți ce nu va convine, ce nu va place, ce puteți sa îmbunătățiți.
Dacă nu prea puteți sa faceți casa cum se spune, poți sa încerci ceva nou, ca ciorba ranacalzita...
Apreciez sinceritatea ta, dupa cele pe care le-am citit mi-am adus aminte de Laura Andresan, ea ar fi scris in felul acesta
Sunt tare curios ce necompatibilitati sexuale aveti tu si fostul iubit care e un fel de actual amic sau ceva de genul; la unii poate insemna ceva aceasta necompatibilitate, la altii altceva.
Imi dau seama ca esti activa sexual si iti place viata, dar vezi ca uneori viata sexuala activa, nimfomania si altele asemenea distrug relatii sau sunt aducatoare de relatii nicidecum stabile.
Adica nu toata lumea este facuta pentru a fi mama, sot sau sotie, ar trebui sa avem in vedere si lucrul acesta.
Stiu ca suntem o tara de proprietari si avem in sange chestia asta de a fi in rand cu lumea, de a fi impliniti sa avem familie, casa si masina etc
Dar nu toata lumea in opinia mea ar trebui sa gandeasca conventional, daca nu esti asa de ce ar trebui sa iti impui sa fii asa?
Motiv pentru care am vazut in istorie actori si actrite de o frumusete iesita din comun care nu au fost niciodata casatoriti/te.