| carbon21 a întrebat:

Buna, am nevoie de un sfat, sunt cu o fata de 2 luni, tot e bine și minunat între noi, dar atunci când se enervează pe cineva, gen colega de munca, membri familiei, chestii pe care nu le poate sa le facă, tace și nu prea pot sa scot nici 2-3 cuvinte de la ea, și eu atunci cred ca e vina mea ???? ea mi-a explicat chiar la începutul relației, ca așa este ea și așa procedează. Decât sa înjure sau sa supere persoanele din jurul ei. O aprob, este o calitate aceata chestie pentru ca atunci când suntem furioși nu ținem cont de ce scoatem pe gura. Acum întrebarea mea este ce sa fac, ca dacă o las sa se calmeze sau sa-si revină poate zice ca nu-mi pasa de ea, si eu o tot întreb ca dacă am greșit cu ceva, imi cer si scuze, ea imi zice ca nu am greșit, si ca se enervează ea ca prosta. Iar dacă tot încerc poate imi zice ca sunt pisalog si stresant, un pic de ajutor, mulțumesc!

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Asta e: în momentele respective ea vrea liniște, nu vorbe.

| gellalbie4ever a răspuns:

Nu o ignori când o observi că s-a supărat și îi dai pace.

E iubita ta, din câte ai scris sunteți de 2 luni împreună. Dacă ai fost atent un pic la ea...
Sigur ai observat niște semne/ticuri atunci:
*când se simte ignorată*
și când,
*se simte supărată dar nu vrea să vorbească *

| Nirvanaaa a răspuns:

Ori poți sa o intrebi când e calma cum ai dori sa fie abordată in momentele in care e nervoasa. O intrebi dacă simte nevoia sa vorbeasca cu cineva (adica cu tine) sau simte nevoia de liniste ca sa își adune gândurile. Sunteți de doua luni, unde ești nesigur întreabă fata direct, nu îți face scenarii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cand e suparata, lasa-i putin spatiu, fa-i si tu o cafea sau un ceai. Cand crezi ca a trecut de varful supararii, stai pe langa ea si bag-o in seama cu chestii banale.
Nu insista pe tema supararii cand e nervoasa, daca stii ca nu te priveste. Las-o sa se calmeze, si intreab-o mai tarziu, mai pe ocolite.

| NunuNini a răspuns:

Cand vrea sa fie lasata in pace, las-o in pace. Altfel, mai rau o enervezi si s-ar putea sa se descarce/razbune pe tine pentru prostiile celorlalti.

| Hammurabi a răspuns:

Dă-i un Antinevralgic. Cică rezolvă chestia asta.
Uite :
https://www.youtube.com/watch?v=hMuo_6VA0Ts
:))