E clar. Tipul trebuie să plece. Nu vrea? Există poliție. Fă o plângere fiindcă te simți în nesiguranță cu el iar specimenul nu dorește părăsirea domiciliului tău, proprietatea ta. Relația asta este mai mult decât toxică.
Bine ai facut sper ca avea si rosii pe frunte.
Da, cu tot cu oală.
E p mare greseala sa incalci pirunca creatorului si sa locuiesti cu cineva fara cadatorie.E o telatie fara binecuvantarea Lui si nu aduce fericire pe termen lung. Daca nu vea sa plece poti sa chemi poitia.
A cui creator, a lui Dzeu sau Isus, asta nu ai specificat.Dzeu dadea voie la orice barbat sa aiba mai multe femei,chiar harem,deci,fara casatorie, tu despre ce desene animate vorbesti?
Ba dzeu dadea voie sa se culce barbatu si cu copii nu mai baga textye rasuflate,faci ce faci si bagi religia in relatiile dintre oameni, nu vad ce lehgatura are religia cu prefectura.
Daca spuneai doara ultima fraza nu era ok sau cum? Ori trebuie mereu sa scrii despre religia aia ultima 'despre crestinu doara, ca Dzeu nu mai e pe la voi, macar spune care creator, nu o mai dati in leagan
Dacă nu ești căsătorită, îi spui să plece. Dacă nu înțelege, există mijloace de convingere adecvate la fiecare personalitate.
E clar că nu-i pasă de tine. Nu e nimic de viitor.
Dar n-am înțeles care e problema. Nu vrea să plece? Nu poți scăpa de el?
Că presupun că n-ai de gând să continui cu el.
Apelează la poliție, altfel poți ajunge într-o situație și mai aiurea.
Sa plece? Ce sfat vrei? Cum sa procedezi?
Daca nu pleaca de buna voie pana la o data stabilita de tine (si recomand o perioada cat mai scurta), chemi politia. Legal nu are ce cauta in casa ta.
Eu ca bărbat nu aș fi acceptat să stau in casa ei,asta inseamnă că n-aș fi in stare să am și eu o casă.Iar dacă totuși, prin absurd aș locui la cineva și mi-ar spune să plec atunci aș pleca imediat, fără nici o supărare.
Dar dacă nu are unde să se ducă, de ce să-l dai afară in plină stradă pe bietul băiat?
Acum e deja aproape iarnă, dacă ingheață pe undeva?
Fiecare om se completeaza cand vine momentul de a forma un cuplu.
Tu te-ai completat cat a fost vorba de aspect, atractie fizica, v-ati iubit pentru asta si ati vrut mai mult.
Cand a trebuit sa va completati familiar el nu are asta pentru tine, nu astea iti trebuiesc.Sunt persoane care nu doresc sa fie deranjate cand vine vorba de mers la doctor de exemplu.Ele prefera sa spuna : Stai acasa ca ma incurci,ma descurc singura.
Atractie fizica - bifat
Iubire-bifat ( pe ceea ce ai pana acum,atractie fizica si fericire sexuala)
Completare pentru formarea unui cuplu -?
aici te-ai blocat tu,te gandesti bine daca ramai pentru iubirea fizica sau ai nevoie sa poti sa convietuiesti si nu merita mai mult ca nu va potriviti(completati ).
Daca vrei sa gandesti mai istet situatia, Poti decide sa va mutati separat si sa continuati o relatie fizica, ca tot iti place fara sa-i spui lui ca n-are o treaba cu a forma o familie cu tine, asta daca vrei sa ramai cu ce-ai avut, daca nu te poti despartii
Te porti de parca esti mama lui. Fa-i bagajul si arunca-l in strada daca de vorba buna nu intelege. Si daca nu vrea sa plece, chemi politia Te rog nu mai sta nici macar o clipa asa
Mi-e ciuda de mor cand vad femei tratate asa
Este trist faptul ca ignora cea mai mica sau mare problema care o ai asta inseamna ca nu iti mai acorda atenție si trebuie tras un semnal de alarma.