Daca voi chiar credeti ca are un inceput de boala psihica ar trebui sa-l lamuriti sa faca un consult la un medic psihiatru.
Psihologul e singura solutie. Daca nu vrea sa mearga adu rezolvarea la el.Alta solutie ar fi ca cel care se intelege bine cu el sa-i explice ca nu e bine ce face!
Buna, tatal tau trece printr-o perioada mai grea [ cred eu ], poate la serviciu s-a intamplat ceva, asta il supara, sau poate s-a apucat sa bea, ar trebui sa il duce-ti la un psiholog, deoarece nu stiti ce poate face, eu zic ca divortul nu este cea mai buna alegere, asta l-ar stresa` si` mai multt, si nu cred ca vrei asta . Imi pare rau pentru. problema' ce ti se intampla. Poate e pe moment, dar nu ar fi rau, din potriva bun sa consultati un pshiholog, poate puteti incerca sa vb. cu el, sa il intrrebati ce il supara, ce necazuri are. Eu cam aatat am spus. Sper sa te fii ajutat. Bye`bye`bye
Sunt de acord cu ceilalti utilizatori, tatal tau are nevoie de un consult specializat. Orice actiune ompotriva lui, ii poate agrava situatia.Fiti prudenti,macar pana cand aflati ce se intampla cu el.Iar tu incearca sa fi putin mai impartiala, nu te alia numai cu mama ta, poate tatal tau are nevoie mai mult ca oricand de ajutorul tau, oricat de insuportabil ar fi, fii tolerant.
Cat de bine va stiti voi doi? ai putea gasi ceva la care sa te ajute? ceva la care stii ca se pricepe si care stie ca pentru tine acel lucru inseamna f mult? ar fi un inceput bun pentru o discutie in care sa vezi ce se intampla. inteleg ca e greu dar tb sa faceti ceva. inainte de divort cred ca ar tb sa incercati sa vedeti ce se intampla si daca puteti ajuta sa treceti peste asta. la urma urmei formati o familie cu totii, impreuna. mama ta a incercat sa discute cu el. ce s-a intamplat?
daca se ajunge la violenta... ar tb sa luati masuri drastice si imadiate.
peace