Tu vrei sa mai lupti pentru un barbat care te-a mintit? Sa fim seriosi, el se joaca cu voi amandoua, va foloseste si va va arunca la aparitia unei noi frumuseti. daca asa iti doresti tu sa fii tratata, atunci lupta pentru el.
Doamne, aceea nu este prietena.Cum sa renunte la tine, pe care te cunoaste de 7 ani, pentru un baiat pe care nici nu-l placea?! Eu cred ca este cu el, doar ca sa nu fie el cu tine. Renunta la el... Daca te-ar fi placut cu adevarat nu ar fi fost cu cea mai buna prietena a ta si ar fi fost sincer cu tine! Stai linistita, cu siguranta vei gasi un baiat bun.Acela nu te merita si nici asa zisa ta prietena.Lasa-i sa fie impreuna.Cine se aseamana se aduna. Sunt sigura ca el isi va da in curand seama ce a pierdut.
Sincer...aceea nu este prietena.care renunta la prietena pentru un baiat...lasa'i in colo... el tot la tine se va intoarce.
ascultama pe me...:
tio spun din experienta...asa am patit si eu cu cea mai buna prietena a mea...adica care era cea mai buna prietena a mea...
las-o pe prietena ta sa fie fericita......pentru ca va vedea consecintele mai tarziu...cand acel baiat o va face sa sufere.
sper ca este un sfat bun:*:*...
ceau:X
Urmeaza-ti inima! doua prietene care se cearta din cauza unui baiat! prietene inca de 7 ani.acum poti sa te bucuri de frumoasa prietenie care va continua, sau carer nu a existat niciodata!
Nu vad de ce ar trebui sa te lupti pentru el daca te-a MINTIT ca sa fie cu tine. Nici nu ar mai merita sa il bagi in seama. Si prietena ta nu ar trebui sa iti mai fie cea mai buna prietena
Cel mai bine nu te baga...Baieti sunt destuli... iar ce e al tau...este pus de-o parte.
E o situatie foarte incalcita, din cate vad nici prietena ta nu e o prietena adevarata si nici el nu e serios, eu cred ca va vrea pe amandoua, pe de alta parte cred ca se amuza pe seama voastra! Nu merita sa iti bati capul pentru. el, lasa-l balta nu merita.