E optional sa cumperi cadou la socrii, mai intai sa-i cunosti si daca sant oameni buni le cumperi data viitoare
Cel mai frumos cadou esti tu. Eu zic să nu duci nimic. Orice ai duce schimbi centrul de greutate al atenţiei.
Ideea e ca nu ai o relatie cu parintii lui, ci cu el. Imbraca-te cum te imbraci de obicei, poarta-te normal, asa cum esti tu. Nu trebuie sa impresionezi babacii iubitului. Daca nu le convine felul in care esti tu, e problema lor. Iar daca iubitul tau se lasa influentat de parerea lor inseamna ca nu merita atentia ta.
I-ai o floare maica-si si un vin lui taica-su daca vrei.
Eu (baiat) le-am dus parintilor ei un obiect de arta pentru casa. Stiam ce se potriveste din pozele pe care mi le-a aratat ea.
Si un buchet de flori. Si o sticla de vin.
Este esential sa faci "soacrei" o impresie buna. Gura ei va poate distruge relatia.
Oricum o sa te priveasca piezis ca i-ai furat baietelul.Atentie la interogatoriu.
Comporta-te normal.mai bine sa rezolvi problemele acum decat mai tarziu.
Trebuie intarcat iubitul tau.
Contează să faci o primă impresie bună, să vadă că sunteţi fericiţi împreună şi că-i respecţi, da, ia-le şi un cadou pentru "prima impresie"
Eu zic să nu le duci nimic. Te duci pe tine Ideea e că trebuie să te îmbraci decent, să nu te machiezi prea tare și să fii respectuoasă. Dar să fii liniștită, calmă, deloc crispată. El trebuie să te prezinte, să zică 2 vorbe despre tine și după te vor întreba ei probabil una-alta, depinde și de ei. Poate te vor lua la "interogatoriu" sau poate vă vor lasa în "ale voastre", căci mai târziu vor vorbi cu fiul ei anumite lucruri, e inevitabil
Dacă duci ceva pot interpreta greșit. Din moment ce te vor vedea pentru prima dată, nu e o relație foarte sigură, în sensul că vă căsătoriți în curând. Nu trebuie să îi sperii. Cu timpul le mai poți da câte o atenție, dar nu grăbi lucrurile.
1. Te imbraci decent
2. Te machez decent
3 Un buget de flori pentru doamna
4. O sticla de vin pentru domnu
5. Intri zambitoare, dai mana si faceti cunostinta.
Succes, no sa dai gres, cu asa ceva.
Cand i am cunoscut pe parintii prietenului meu, am intrat la ei in casa cu mana goala. Eu fac cadouri doar de sarbatori.
Poti sa ii cumperi mamei baiatului o floare.
Vin sarbatorile, cumpara o Craciunita! ❤