| DianaGM a întrebat:

Am nevoie urgent de cat mai multe pareri(sincere). In curand am sa ii cunosc parintii prietenului meu. Ar trebui sa le cumpar un cadou?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E optional sa cumperi cadou la socrii, mai intai sa-i cunosti si daca sant oameni buni le cumperi data viitoare

| Adry05 a răspuns:

Eu nu le-am luat nimic atunci, le iau de sarbatori in schimb.

| sabin89 a răspuns:

Cel mai frumos cadou esti tu. Eu zic să nu duci nimic. Orice ai duce schimbi centrul de greutate al atenţiei.

| anonimg a răspuns:

Doar mamei lui îi poți duce flori. Este suficient pentru o primă întâlnire.
Trebuie să fi îmbrăcată decent.

| xerxes1 a răspuns (pentru anonimg):

4 flori.

| anonimg a răspuns (pentru xerxes1):

Și-o lumânare. happy

| Holiday a răspuns:

Ideea e ca nu ai o relatie cu parintii lui, ci cu el. Imbraca-te cum te imbraci de obicei, poarta-te normal, asa cum esti tu. Nu trebuie sa impresionezi babacii iubitului. Daca nu le convine felul in care esti tu, e problema lor. Iar daca iubitul tau se lasa influentat de parerea lor inseamna ca nu merita atentia ta.
I-ai o floare maica-si si un vin lui taica-su daca vrei.

| SkyPilot a răspuns:

Eu (baiat) le-am dus parintilor ei un obiect de arta pentru casa. Stiam ce se potriveste din pozele pe care mi le-a aratat ea.
Si un buchet de flori. Si o sticla de vin.
Este esential sa faci "soacrei" o impresie buna. Gura ei va poate distruge relatia.

| xerxes1 a răspuns:

Oricum o sa te priveasca piezis ca i-ai furat baietelul.Atentie la interogatoriu.
Comporta-te normal.mai bine sa rezolvi problemele acum decat mai tarziu.
Trebuie intarcat iubitul tau.

| Alexuţ02 a răspuns:

Contează să faci o primă impresie bună, să vadă că sunteţi fericiţi împreună şi că-i respecţi, da, ia-le şi un cadou pentru "prima impresie"

| mihaicelsfant a răspuns:

Fi tu insutiwinking daca te place baiatu te va placea si parinti lui

| LenoreVoldaren a răspuns:

Eu zic să nu le duci nimic. Te duci pe tine laughing Ideea e că trebuie să te îmbraci decent, să nu te machiezi prea tare și să fii respectuoasă. Dar să fii liniștită, calmă, deloc crispată. El trebuie să te prezinte, să zică 2 vorbe despre tine și după te vor întreba ei probabil una-alta, depinde și de ei. Poate te vor lua la "interogatoriu" sau poate vă vor lasa în "ale voastre", căci mai târziu vor vorbi cu fiul ei anumite lucruri, e inevitabil laughing Dacă duci ceva pot interpreta greșit. Din moment ce te vor vedea pentru prima dată, nu e o relație foarte sigură, în sensul că vă căsătoriți în curând. Nu trebuie să îi sperii. Cu timpul le mai poți da câte o atenție, dar nu grăbi lucrurile.winking

| Adi88 a răspuns:

1. Te imbraci decent
2. Te machez decent
3 Un buget de flori pentru doamna
4. O sticla de vin pentru domnu
5. Intri zambitoare, dai mana si faceti cunostinta.
Succes, no sa dai gres, cu asa ceva.

| GrecuMariaaa a răspuns:

Cand i am cunoscut pe parintii prietenului meu, am intrat la ei in casa cu mana goala. Eu fac cadouri doar de sarbatori.
Poti sa ii cumperi mamei baiatului o floare.
Vin sarbatorile, cumpara o Craciunita! ❤