Cred ceea ce cred mereu. Nu exista buni prieteni intre un barbat si o femeie (doar daca nu au orientari sexuale diferite sau daca-s castrati). Alta idee si cred ca trebuie sa fie un principiu: nu te legi de cineva care este deja intr-o relatie. Stiu ca-s emotii, dar de ce sa pierzi timp si energie in van? De ce sa strici viata a doi oameni? Stiu ca exista si chestia ca strici viata ei, dar ti-o faci mai buna pe a ta si poate si a lui, dar nu avem de unde sti.
Explicatia ar fi ca o tine la distanta pentru ca a aflat sotia sau banuieste, dar ar putea sa fie si mustrari de constiinta, frica pentru consecinte. Daca nu a obtinut sex, atunci este putin probabil varianta in care s-a plictisit dintr-odata de prietena ta, asta ca sa zici ca este o simpla aventura in care comunicarea nu a fost decat, asa, un mijloc de a obtine ceea ce vrea.
Sunt fată dar nu mi se pare o situație unde își pot da doar băieții cu părerea.
eu chiar cred că se simte prost față de prietena actuală pentru ce a făcut și ori nu vrea să se despartă și atunci a ales să rupă legătura, ori vrea o perioadă să se rupă să stea să se gândească ce vrea.
omul a testat apa, a obtinut confirmarea ca mandra il place, si a folosito ca moneda de schimb, mai precis a pus piciorul in prag. In caz ca oficiala nu ceda aplica planul B (prietena ta). Dupa intalnirea cu prietena ta, omul a luat atitudine iar oficiala ca sa nu il piarda a lasat-o mai moale cu geloziile, de aceea e rece si nu a mai prezentat "puls".
Omul ii place mai mult de oficiala, iar daca o mai cauta pe prietena ta ea va fi doar un "pansament" pana cand gaseste una mai buna, sau se impaca iar cu oficiala.
Sfatul meu. Prietena ta sa caute barbati liberi, pierde timpul inutil cu tipul respectiv. Sanatate.
Salut! Vrei părerea unui băiat? Ia părerea unui băiat.
Consider că e a doua variantă. Dacă ne îndrăgostim cu adevărat, durează ceva timp până să ne treacă (poate chiar ani). Băiatul respectiv nu e îndrăgostit de iubita lui, nici de prietena aceasta a ta. Însă ține mai mult la cea din urmă. Vrea să fie împreună cu ea, dar îi e teamă de un eventual „nu". Eu zic că ar trebui ca prietena ta să îi spună respectivului băiat ce simte, iar apoi... „Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți".
I-a spus ce simte. Dar el a zis ca nu poate fi nimic mai mult cu ea decât prieten, pentru ca are relatie. Chiar dacă o place
Atunci, răspunsul este cam evident. Răbdarea este cea mai de preț. În curând cei doi se vor despărți, iar atunci poate să acționeze. Până atunci nu e recomandat.