| putin a întrebat:

am numele de familie putin si as dori sa stiu care au fost stramosii acestei familii si daca numele de putin are vreo lacadura cu cel din rusia vladimir putin, strabunicul meu se chema putin care traia la arad in rominia ma puteti ajuta sa aflu adevarul sau nu, tot ce vrau sa stiu este daca si numale meu are vreo legatura cu cel din rusia, multumesc si o zi buna va doresc.

5 răspunsuri:
| FluorescentDew a răspuns:

Poti afla raspuns la intrebare adresandu-te la vreo arhiva. exista oameni speciali care se ocupa cu asa ceva.nu pota gasi in net asa gen de informatie.

| cornculapte a răspuns:

Noi nu avem de unde sa stim chestia asta. Poate fi doar o coincidenta de nume sau poate avea vreo legatura. Ca sa afli trebuie sa cercetezi putin, degeaba intrebi pe TPU ca nimeni n-o sa poata sa-ti raspunda. Cere ajutorul unui adult. Ei de obicei au experienta cu chestii de-astea si stiu unde trebuie sa mergi. Sau daca esti la scoala, intreaba vreun profesor unde ar trebui sa mergi ca sa afli. Un profesor de istorie sau de educatie civica ar fi de preferat. Daca nu vrei sa-i intrebi direct si in fata clasei, ia-i deoparte dupa ora si spune-le ca vrei sa-ti afli arborele genealogic pentru un proiect sau ca fratele/varul tau are un proiect pentru faculta si trebuie sa-si investigheze originile. Intreaba unde ar trebui sa mearga si cu cine ar trebui sa vorbeasca.

mira
| mira a răspuns:

Numele de Putin este foarte raspandit in Rusia.Este cam ca Ionescu la noi.Nu este exclus ca un stramos de-al tau sa se fi ratacit candva in Imperiul Austriac unde exista un conglomerat de etnii si sa fi ramas acolo.Prin casatorii succesive si-a pierdut etnia. O alta varianta ar fi ca stramosul tau, roman sadea, sa se fi numit Putina. Functionarii austrieci nu prea inregistrau corect numele romanesti terminate in vocala preferand sa le scurteze pana la consoana.Asa se explica de ce in Ardeal exista nume ca Pop, Muntean. Mai cerceteaza. Fa-ti un arbore genealogic.

| monique a răspuns:

Incearca site-ul acesta: http://www.genealogytoday.com/surname/finder.mv?Surname=Putin. Sper sa te ajute!

| aNonim_4610 a răspuns:

Salut.poate si esti ruda indepartata dar tu singur trebuie sa te ratacesti prin arhiva, documente ca nu o sa facem noi de pe TPU?))
dar poate sa nu fii ruda pentru ca poate sa ai numele de famile ca si numele de famile al presedintelui sunt asa coincidente, asta e parerea mea