| iepuras_2362 a întrebat:

am o broblema.Prietena mea ce mai buna se va muta de la scoala si sunt in clasa cu ea si mi-e frica ca daca se va muta nu va mai fi apropiata mie si isi va face alti prieteni. ajutati-ma ce sa fac? Nu vreau sa o las sa plece dar nici sa ma mut cu ea.

Răspuns Câştigător
| LolNope a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca si prietenei tale ii este greu.Se va muta intr-un alt colectiv,unde va trebui sa se integreze,sa invete obiceiurile clase(stiu ca suna ciudat,dar clasele si obiceiurile difera,unele clase putand fi mai introvertite si altele mai entrovertite). Stiu ca iti este greu, insa daca prietenia voastra este durabila si adevarata, va reziusta.Alti prieteni isi va face oricum,insa gandeste-te ca tu vei ramane cea mai buna. Pune-te in situatia ei:daca te muti la alta scoala, nu iti faci noi prieteni? Daca tu crezi ca prietena ta te poate abandona asa usor, inseamna ca nu iti este prietena.Incearca sa ii spui prietenei tale ce simti si discutati despre asta.

5 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

Pai daca sunteti prietene, atunci nu va fi o problema, veti vb la telefon, pe mess, sau chiar v-ati putea intalni, daca sunteti in aceeasi localitate, o PRIETENIE adevarata nu ar trebui sa se stinga niciodata.

| tpuu a răspuns:

Off. daca si ea te considera pr ta, nu te va indeparta. si acum asta e prietenii vin pleaca acum doar nu sa te mariti cu ea. asta e daca ea nu vrea sa mai fiti prietene e problema ei. tu lasa ca in timp o sa vezi daca chiar iti e pr adevarata. o sa vezi daca vrea sa mai fiti prietene

asa ca succes/

| emiitzzy a răspuns:

E prietena ta cea mai buna si tu pentru ea la fel atunci de ce iti mai faci griji:*:* stai linistita intotdeauna vor fii prieteni noi dar numai tu vei fii cea mai buna orietena pentru ea uneori trebuie sa faci si sacrificii pentru cei mai buni prietenisad dar asta este...nu ai ce sa faci dar crede-ma ca nu se va schimba nimic intre voi doua pentru ca prietene ati fost si veti ramane intotdeauna:X:*:*

| ynna93 a răspuns:

Pai prietenii adevarati nu se uita.asa ca nu`ti face griji.big grin

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Va mai intalniti in vacante.Nu te va uitawinkingsi daca te va uita nu mai exista fete in toata lumea?