El te aduce în astra asta ști de ce? Fiindcă este un monstru de "om" astfel de "om"
El n-are nicio drept. El n-are niciun drept săte forțeze, să-ți impună, săte oblige, săte manipuleze, săi faci lui copii dacă tu nu vrei ai înțeles? Foarte bine dacă ai înțeles! că este doar decizia ta ca femeie, ca fată dacă faci sau nu copii atâta tot!
Nu ești o femeie, nu ești o fată rea dacă refuzi să nu-i faci copii lui. Este o decizie ce tu ca fată, femeie o iei personal cu tine dacă îți dorești copii sau nu! Și dacă nu vrei să aia copii este absolut normal.
El aplică pe tine manipularea foarte bolnavă și infectă.
Te face săte simțit vinovată, pentru pierderea sarcini, ca tu săte simți vinovată apoi ai înțeles?( se joacă cu sănătatea si viața ta) ca apoi săi faci lui alt copil și copii câți vrea el.
Eu sunt extrem de curios de viața ta și te rog să-mi răspunzi când ai timp și poți, din ce cauză sa întâmplă să pierzi sarcina? El tot asa se comporta cu tine? Te stresa? Te bătea,? Te agresa într-un fel? Ce-ți face omul ăsta zi de zi și cum se comportă ăsta cu tine mereu? Teai întrebat vreodată de ce crezi despre tine că nu mai ai empatie pentru copii? Ce te face să crezi asta?
Dece săte condamnăm? Eu văd o disperare foarte gravă în tine și îmi dau seama de ce fel de "om"de există în viata ta! Unul care te face săte vezi oribilă și de vină, de ce trăiești cu un "om" ca el în viața ta? Dacă te amenință că se desparte de tine și te tratează în halul ăsta ca pe un nimeni! Tu nu vezi? ca tea întors în potriva ta și te face sa crezi că tu ești de "vină"?
Te rog foarte mult, și te rog foarte frumos săte calmezi și săte aduni că nu te va judeca niciun om sănătos și normal. Nai făcut nimic greșit nimănuia, suntem aicia pentru tine cu toți
Dacă el nu vre sa înțeleagă prioritățile tale și deciziile tale personale. Și el continua săte forțeze, oblige, impună săi faci copii că dacă nu te lasă! Te implor eu lasă și fugi de el urgent!
Că ăla nu-i om și un monstru de "om" nu sta cu așa "om" în Viața ta deja tea adus într-una hal foarte grav! Eu văd ăsta! Văd foarte clar cum tea distrus! Fugi de el! Nu sta cu așa "om"
Nu e bine sa faci ce vor altii ca vei trai cu regrete. Sotul ar trebui sa te inteleaga. Vorbeste cu un psiholog bun din zona in care locuiesti.