Buna.Cred ca ar trebui sa o intrebi direct daca nu doreste sa iesiti undeva, nu sa pierzi timpul incercand sa-i analizezi comportamentul.
Scriei un mesaj dar n-o da in lingușeală.
Spune-i că-ți place de ea și vrei s-o inviți la o cafea s-o cunoști mai bine.
Fata te place,, 100%
Fi natural și nu incerca cu prosteală.
Noi n-am putea sa-ti dam idei, conversatia vine de la sine. Daca intre voi exista o chimie, cuvintele se vor aseza armonios ca si cum v-ati cunoaste de o viata. Vrei sa o cunosti mai bine? Invit-o la o cafea, fa-i un compliment, spune-i ca ti-ai dori sa o cunosti, arata-i ca o placi. Asa tu timid, ea timida. Care sa faca pasul cel mare? Ia-ti inima-n dinti si spune-i ce ai de spus. Succes pe mai departe!
"Am incercat sa vb cu ea..."
Si ai reusit?
Sau si tu te-ai babait daca nici acum nu stii nimic, daca te place, daca vrea sa iasa cu tine, samd.
Daca ai job inseamna ca nu mai esti copilas mic, asadar esti ditamai barbatul, capabil sa deschida gura si sa vorbeasca tare, invitand acea colega la o cafea, sau la cina, daca este dupa munca.
Asta nu-i dilema, ci lipsa de incredere in tine!
Nu o mai cauta de social media ca orice copilas adolescent, fata este in fata ta, la munca si ca un barbat educat si normal ce esti, deschide gura si vorbeste-i!
Poate ca asa e felul ei de a fi, cum ai zis si tu. Poate ca se rusineaza in prezenta unui barbat care ii emana oarecare siguranta de sine sau dominanta, poate tu esti asa sau poate ca intr-adevar te place.
Iti recomand sa studiezi treaba bine inainte si sa nu actionezi brusc. Daca o faci, risti sa dea bir cu fugiti. Testeaza-o un timp apoi cand esti sigur ca ar dori si ea, invit-o la o cafea, un suc, plimbare, etc.
.Credeti ca poate sa fie ceva sau? Da, crec că poate fi ceva. Dar, ce?
Dacă dai mesaj, spune-i că tu vrei. Și întreabă-o dacă vrea și ea.
Pai dacă nu ii pasa de tine nu cred ca întrebai de tine.Dar nah, e timida.
Cauta și tu un Facebook sau un nr de telefon și dai mesaj. Poate asa va vorbi.