anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am o dilema, nu ma pot decide cum sa actionez in situatia următoare.
Iubitul meu m-a vizitat la birou de de cateva ori, uneori vine sa ma astepte dupa prograumul de munca. Am observat ca o colega incerca sa flirteze cu el, aruncand priviri foarte insistente si senzuale. Colega respectiva este renumita in firma pentru ca ii place sa fie admirata de barbati si sa ii vada cum ei se intimideaza, este genul de femeie care se simte bine numai cand vede ca barbatii sunt atrasi de ea.
Am observat si eu zambetele exagerate si privirile insistente de-asemenea si iubitul meu mi-a spus ca i s-a parut ca a fost prea mult.
Acum nu stiu daca ar trebui sa ii spun ei ca este urat si deranjant ce face sau ar trebui sa ignor desi este sfidator ceea ce face. Este lipsit de respect modul in care procedeaza.
Oare cum sa procedez eu în aceasta situatie? Nu imi este teama de ea, nu ma tem de un eventual conflict, doar ca nu as vrea sa par geloasa si sa considere ca e punctul meu slab si acolo sa atace in continuare.

33 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Invitati-o la un threesome. In cel mai bun caz refuza si nu se mai baga in seama, in cel mai rau caz accepta si tot nu e rau. E win-win!

| Emma30555 a răspuns:

Nu conteaza ce face ea ci conteaza ce face el. Dimpotriva daca amandoi o ignorati dar sa fie si din partea lui o chestie evidenta ea va pica de penibila. Ea de fapt are niste probleme psihologice, are nevoie de atentie. Poti sa i spui asta, ca ai observat ca are stima de sine scazuta si simte nevoia sa primeasca atentie si validare din partea barbatilor. Poti sa i spui ca barbatii nu refuza in general o femeie daca acesta se ofera pe tava poate fii si mai grasa si mai invarsta, o femeie daca vrea poate fii bagata in seama usor.

| Daz01 a răspuns:

Eu zic că mai bine este să ignori treaba asta. Dacă te duci și îi spui cu siguranță se apăra spunând că ești "nebună, că ți se pare și că nu are ea nevoie de iubitul tău" sau chiar poate duce discuția în favoarea ei. Cât timp tu și iubitul tău sunteți ok, nu merită efortul ce a o băga în seamă. Succes.