| SimoCriss a întrebat:

Bună...am o dilemă...scuze ca scriu atat
Eu sunt solista de meserie și pictorița iar prietenul meu nu ma susține moral (financiar nu am nevoie) și îmi reproșează ca ma sustin prietenii.
Si au fost tot discuții și in concediu prin țară și când i-am zis ca sa facem pauza a făcut urat, ca pauzele nu exista. Bun am mers în concediu 4 zile si au fost discutii cu ai sai ca mi-a fost rau si am fost si rece cu el și i-am zis ca bine ca eu nu stau cu ai mei (in ultimul timp erau pe locul 2)...
I-am zis de acum mergi cu mine, ori cu iei în concediu, nu vreau sa îmi strice nimeni liberul, ca ar trebui sa ma inteleaga.Si ghici ce, a doua zi imi scrie mesaj dupa ce a fost la cules de mure cu ai lui, zice ca vrea sa ma ducă la ai mei și discutam când ajunge acasa, cand a venit a zis ca vrea o pauza, departe de toti si ca pleacă pe banii surorii lui în Grecia..eram socata, am plâns de m-a luat naiba 5 ore, noaptea aia nu am dormit deloc și m-a ținut în brate si se tot trezea, dar nu a renunțat la idee și m-a mintit cu cazarea cu nu ii loc pentru 4, dar au mers 4 și nah a plecat cu sora lui vitrega,cumnatul lui si inca una care ar fi sora cu sora lui, cu el nu e nimic.

Ii spun pe drum bai am greșit, am vorbit urat da hai sa vorbim, a zis mergi la ai tai, iar eu cu ei și s-a lăudat ca o sa ma caute, ca ma va suna de fata cu toți, nici o șansă m-a lasat la ai mei i-a zis sa nu ma streseze si ai mei erau blocati.
In poza din Grecia pare ok, e de 3 zile si sta 7 zile, sa îl cred ca vrea sa ne împăcam ca si ai lui zic ca tine la mine, maica-sa m-a cautat de când a plecat, eu i-am spus noaptea sa aibă grija, a vorbit sec, mi-a trimis o inima și aia a fost, deci tot eu am făcut pasu oarecum...
1
CE SA FAC, SA PLEC DIN APARTAMENT, CAND VINE SA NU MAI FIE NIMIC...SAU PAR LAȘĂ?
2.SA PLEC CATEVA ZILE DUPA CE VINE EL..GEN SA NU MA GĂSEASCĂ ACASA?

3 SAU SA AȘTEP SA VINA SI SA IL INFRUNT DIRECT FACE TO FACE?

Dau funda, mi-ați fi de ajutor.
Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| MihaiSpeedster a răspuns:

1. Sa iti iei o carte de gramatica, si macar ortografia sa ti-o pui la punct.
2. Sa astepti sa vina si sa discutati ca doi oameni normali viitorul relatiei. Din descrierea ta ambigua eu deduc ca e oricum o relatie cam de cacao cu stafide, proverbiala "Boala lunga, moarte sigura" deci nu prea ar ajuta cu ceva sa ramai, dar nici sa ii pui capat la modul nesimtit nu se cade. Aveti totusi un trecut impreuna, merita si el macar minimul de respect.
Hai, bafta!

| SimoCriss explică (pentru MihaiSpeedster):

1..am scris târziu și am fost obosită
2.iti ai dreptate, mulțumesc frumos!?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce fel de solistă esti?

| ania a răspuns:

Relatia voastra nu e binecuvantata de Creator cata vreme locuiti impreuna fsra casstorie.M-ai bine muta-te acasa la ai tai si discuti eventual pe urma cu el, sa vezi daca are in vizor cumva casatoria.Ai fi mai fericita fmdaca pe viitor ai resoecta planul Creatorului si ai face sex doar duoa casatorie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ania):

Ba da taci in poola mea cu casatotia ta, omul nu e obligat sa se casatoreasca. Face ce vrea poola lui. Vezi-ti dreacu de treaba si lasa oamenii in pace, disperato!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să pleci și să cauți pe altul. Dar asta acum, cât mai repede.

| Holiday a răspuns:

"...și când i.am zis ca sa facem pauza..."

"...cand a venit a zis ca vrea o pauza..."

Deci, tu vrei "pauza", el la fel, dar tot nu e bine?!

| Hammurabi a răspuns:

În ce limbă ești solistă? Că în română, nu prea cred.
N-am înțeles mai nimic din halul în care ai scris.

| Vântulalb a răspuns:

Dece mai stai cu el?
Lașa sau nu, lasa-l! Pleci acum si tai orice cale de comunicare.

| Tokyo44 a răspuns:

3. Vine acasă, lămurești situația și ii urmezi succes in viața!

| SimoCriss explică (pentru Tokyo44):

Mersi,din păcate el nu știe să mă aprecieze cum ar trebui.
Pentru el, sora lui și cumnatul lui ( plini de bani ), sunt mai importanți!

| SimoCriss explică (pentru Tokyo44):

Am încercat să discut și tot el a încercat să fie mare și tare!
Iar acum când a văzut ca eu m-am saturat și vreau sa plec, îl vad ca ii pare rau si încercă să repare!
Dar degeaba, ma dezamăgit și nu mai am incredere...