| GabrielaGabriela9856 a întrebat:

Bună, am o fată care are 16 ani, bunica ei o cearta mereu pentru ca nu o suporta din cauza asta, nu ma înțeleg nici eu cu ea pentru ca nu suporta fata și pentru copilul meu voi face mereu orice.Ce ar trebui făcut în situația asta?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti copilul si muta-te cu el, ca-i raspunderea ta ca mama, fara sa mai fortezi pe altii sa aiba grija de copilul tau.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa rărești interacțiunea cu soacra

| Cipi1212 a răspuns:

Du-o la mama ta in vacanțe.

| 1onur a răspuns:

Bunica aia are probleme mintale. Ea este doar o fată nevinovată țineți departe acel copil de ea poate fi în stare săi facă rău din răutatea dușmănie invidie...

| adryang78 a răspuns:

Cam rar se întâmplă ca bunicii să nu-și suporte nepoții. Să nu mi-o iei în nume de rău, dar judeci obiectiv situația? Adică, mulți părinți sunt tentați să-și vadă copiii ca fiind "cel mai" și "cea mai", fără să-și dea seama că au unele lacune în educație. Încearcă să faci o analiză "la rece" a comportamentului fiicei tale, să vezi lucrurile și din punctul de vedere al bunicii. Ține cont și de faptul că între ele sunt două generații și bunica a primit o cu totul altfel de educație. Fii sinceră cu tine și recunoaște plusurile și minusurile fiicei tale și ale bunicii. Și abia după încearcă să tragi o concluzie obiectivă.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Buna Gabriela.
Vorbeste cu soțul tau. Spune-i ca atat tu cat si fata doriti sa poarte o discutie cu mama lui din cauza traumelor si durerilor pe care le provoaca copilului si sa incearca sa devina mai blanda cu fata, sa-si vada decat de treburile ei si sa-si iasa din drepturile de a mai comenta despre nepoata ca va ocupati voi de asta (daca are ceva de spus sa va spuna voua, ca nu mai doriti sa-i spuna direct ). Daca nu poate rezolva asta, spune-i sa rezolve cu locuinta. Ori se muta mama undeva, ori rezolva si va mutati voi.
Vorbeste si tu cu mama soacra si spune-i sa se abtina sa-si mai exprime parerea despre fata si daca are ceva de zis sa vina la tine si o sa-i spui tu.