| amorezzata a întrebat:

Am o întrebare...
Am 46 de ani, sunt șingura și în perioada sărbătorilor ma simt îngrozitor de singura. Nu am prieteni sau iubit/soț. Ma doare sa vad oameni fericiți, știind ca viata mea este una trista... Am nevoie de voi și de ideile voastre. Va mulțumesc din suflet ❤️

Răspuns Câştigător
| SilentRain a răspuns:

Cauta grupuri pe Facebook, fa schimb de păreri

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Castravetele sau un schimbator de viteze de la un roman fabricat in 89 produce senatii bune

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Atunci stai pe aici, mai pune o intrebare, mai un raspuns si o sa se gaseasca cine sa iti tina de urat big grin

| amorezzata explică (pentru DoarBogdan):

Ar fi ok

Dragule... Contul este al nepoatei mele. Dacă crezi ca trebuia sa ma justific

| DoarBogdan a răspuns (pentru amorezzata):

A nu... nu am zis nimic legat de asta big grin Probabil nu mie trebuia sa imi spui asta big grin

Nu ar fi rău să îmi fac prietenii. Mulțumesc frumos

| Freya1 a răspuns:

Nu crezi ca ar fi ok sa organizezi ceva cu niște prieteni de sarbatori? Te mai distrezi, Poate găsești pe cineva.

| amorezzata explică (pentru Freya1):

Îți mulțumesc frumos pentru răspuns. Și mulțumesc ca nu mai luat la misto

| Freya1 a răspuns (pentru amorezzata):

Daca nu se pun intrebari exagerate si chiar prostesti, nu iau pe nimeni la mișto indiferent cine o fi ca nu e treaba mea asta.
Dar ti-am spus indiferent ce vasta ai nu e ok sa te simti singur si mai ales in prag de sărbători.Pe mine ma doare sufletul si cand ma gandesc ca poate nu imi ies lucrurile cum vreau eu de sărbători, da sa fiu singura cuc.

| amorezzata explică (pentru Freya1):

Nu sunt singura am familie (parintii), dar de fiecare data de sărbători ma simt singura. Eram foarte fericita dacă aveam un suflet lângă mine

| siriusblack98 a răspuns:

Am o fantezie cu un milf imbracata in craciunita, te bagi? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e mai usor sa socializam pe Facebook. https://www.facebook.com/profile.php?id=100044547213871

| Dana2103 a răspuns:

Buna,poti sa mi scrii daca te simti singura.

| nicu991 a răspuns:

Dupa numele de utilizator, cam miroase a troll obosit.

Răspuns utilizator avertizat