Spune-le parintilor !
Nu sta in aceeasi camera cu el.
Evita-l
Numai vorbi cu el si daca iti zice ceva spune-i:"Daca ma pun cu prostul sunt mai prost ca el!" si pe urma nu-l mai baga in seama(Are mare efect!)!
Incearca sa-i inmoi inima zicandu-i:"suntem frati nu trebuie sa ne certam, eu te iubesc ca frate, dar tu?
Sau ii zici singuri sefi ai mei sunt parinti si ai tai la fel!
Alege ce vrei tu!
Poti fi dura cu el sau buna, cum vrei tu!
Sper sa'mi dai o fundita, un folositor, ceva ! Succes!
Pa, pa
La el este o criza de adolescenta probabil(nu ne-ai precizat varsta voastra). Ii va trece. Abtine-te de la injuraturi. Vorbeste cu el si daca nu se indreapta evita-l o vreme.
Buna, trebuie sa te impui si nicidecum sa te lasi umilita, pentru ca esti fata si esti mai mica nu inseamna ca trebuie sa te subestimeze. Vb frumos cu el si incearca sa ii arati ca tu nu esti ca el, ca esti diferita si ca nu mertiti sa se poarte asa, dar tine minte ca pentru a fi respectat trebuie sa respecti...
Oo...la mine e invers treaba! Il bat eu pe varul meu..."il bat"-il mai racoresc putin ca doar e cald!
Am patit si eu asa cand eram mica, si el spunea ca ma bate, si ma fugarea prin casa, eu ma duceam la mama si cand o vedeam ii spuneam "Bate-ma!"
Cred ca ar trebui sa vorbesti si cu el, dar si cu parintii.
Diferenta de varsta e prea mica ca el sa te bata
dar acum conteaza de ce a anceput el sa te anjure nu anjuri un om doar asa de placere?
nu cumva a aflat ceva despre tine si dyn cauza asta vrea sa te bata?
sau ...sau are o slabycyune pentru tine
Asculta-l el este sefu Glumesc, pai vorbeste si tu cu el si ii spui ca nu iti place atitudinea lui fata de tine si daca nu inceteaza il zici lu mami
In nici un caz nu il lasi sa te injure in continuare, da` nu`i mai comenta nici tu, spune`i sa inceteze inca odata si daca nu inceteaza nu mai vorbi cu el! Daca te intreaba ca dc nu m`ai vb cu el spune`i ca : dupa ce sa vb cu tine daca tu tot timpul ma injuri si gata.Nu mai vb cu el si nu-l mai ajuta pana ce nu`si da seama ca nu`i bine ce face. Pa Pa! pup:*:*
E adolescent, si are "fluturi" si se crede mare si tare, ca are autoritate. Cea mai buna solutie, daca el nu te asculta, nu il asculta nici tu, trateaza'l cu indiferenta atunci cand se comporta ca un mitocan, pentru ca indiferenta doare cel mai tare.Si atunci cand o sa se sature sa fie "invizibil" o sa vrea el sa vb cu tine.
Daca am inteles eu bine, voi va intelegeati super bine.Eu zic sa incerci sa vezi ce s-a intamplat de s-a schimbat, de ce nu mai e ca inainte.
anonim_4396 întreabă: